Biluthyrning
Eveneskjær
Fäll ihop
Norge // Eveneskjær
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Eveneskjær: Sixt biluthyrning online-bokning

Högt upp i Norge, vid gränsen mellan Nordlands fylke och Troms fylke, ligger vår biluthyrning i Evenskjer. Evenskjer är en mindre stad som är omgiven av fantastisk natur och vackra vyer. Du kan enkelt ta dig till olika destinationer och sevärdheter genom att hyra bil i Evenskjer hos oss. Vi har flera bilkategorier att välja mellan. Sätt dig bakom ratten i en bil från premiumklassen eller kör bekvämt med våra personbilar och kombibilar. Vi har även minibussar, bra när du behöver mer plats än vanligt.

 
 • Harstad/Narviks Flygplats
  Flyplassveien 68
  8536 Evenes

  Må. - Sö.06:30 - 24:00
  Helgdag06:30 - 24:00
  Boka på detta kontoret

 • Harstad/Narviks Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Flyplassveien 68
  8536 Evenes

  Må. - Sö.06:30 - 24:00
  Helgdag06:30 - 24:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, 4x4, Lastbil

Välkommen till Sixt biluthyrning i Evenskjer

De bilar du hittar i vår fordonsflotta passar alla typer av budgetar. Förutom att du kan välja mellan olika bilkategorier kan du även anpassa bilen efter just dina behov. Är du exempelvis här för att göra affärer kanske en premiumbil med navigator passar dig perfekt. Genom att utrusta din hyrbil i Evenskjer med navigator blir det enkelt att hitta fram till dina destinationer och på så sätt alltid vara i tid. Är du här med familjen kan du hyra bil i Evenskjer och boka en passande bilbarnstol till de allra yngsta. Vi bjuder på 100 fria kilometer när du bokar en hyrbil i Evenskjer via vår hemsida. Vi ser även till att det finns vinterdäck om det behövs. När du bokar hos oss ser vi till att reservera en bil från den valda kategorin, men vi kan inte garantera tillgängligheten av specifika bilmodeller.

Starta din resa i Norge hos vår biluthyrning i Evenskjer

Med en hyrbil från Evenskjer kan du enkelt utforska och upptäcka den vackra norska kusten. De flesta som kommer hit lockas av naturen och närheten till vattnet. Från Evenskjer har du bland annat nära till Harstad. Reser du med barn är ett besök i Grottebadet alltid uppskattat. Österut har du Narvik, en stad omgiven av mäktiga fjäll.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service