Biluthyrning
Farsund
Fäll ihop
Norge // Farsund
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Farsund: Sixt biluthyrning online-bokning

Längst ned i södra Norge ligger den lilla kommunen Farsund. Vår biluthyrning i Farsund gör det möjligt för dig att själv ta reda på varför så många anser att den norska kusten är bland det vackraste i Norden. Vi har bilar som passar alla ändamål, från flådiga bilar i premiumklassen och ekonomibilar för den budgetmedvetna till kombibilar och minibussar för den som behöver mer utrymme. När du smidigt vill hyra bil i Farsund kan du enkelt genomföra din bokning på vår hemsida. Varmt välkommen till Sixt!

 
 • Farsund
  Statoil Farsund, Faroyveien
  4550 Farsund

  Må. - Sö.08:00 - 23:00
  Helgdag08:00 - 23:00
  Boka på detta kontoret

 • Farsund

  Sixt Biluthyrning
  Statoil Farsund, Faroyveien
  4550 Farsund

  Må. - Sö.08:00 - 23:00
  Helgdag08:00 - 23:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar

Skräddarsy ditt fordon från Sixt biluthyrning i Farsund

Vår biluthyrning i Farsund tillhandahåller inte bara en stor fordonsflotta med flera bilkategorier. När du ska hyra bil i Farsund kan du även välja bland våra tillvalstjänster. Vi inkluderar bland annat 100 fria kilometer, olika försäkringar och vinterdäck vid behov. Du väljer själv om du vill boka ytterligare skyddspaket eller om du vill utrusta bilen med exempelvis barnstol eller navigator. Du kan även ange om du vill ha fria kilometer eller en lägre självrisk. Observera att våra kontor erbjuder olika tillvalstjänster samt att bilutbudet varierar från station till station. Genom att hyra bil i Farsund hos oss på Sixt kan du skräddarsy din hyrbil för att få ut mesta möjliga av din vistelse i Norge. Vi reserverar endast en bil från den valda kategorin och kan inte garantera tillgängligheten av specifika bilmodeller. När du kommer in till oss står vi redo att lämna över bilnycklarna till din hyrbil i Farsund.

Utforska den norska sydkusten med en hyrbil i Farsund

Genom att hyra bil i Farsund kan du snabbt och smidigt ta dig till många spännande sevärdheter i både staden och närområdet. Här finns flera härliga badstränder, omgivna av vacker natur och lätta att nå med bil. Du kan exempelvis köra söderut från Farsund för att komma till Einarsneset. Här finns det gott om badmöjligheter för både vuxna och barn. Lite längre västerut från Einarsneset har du Havika och Kviljo, två parker som har minst lika bra stränder som Einarsneset. Från Farsund har du nära till Lyngdal, en resa på endast 20 minuter med bil.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service