Biluthyrning
Flekkefjord
Fäll ihop
Norge // Flekkefjord
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Flekkefjord: Sixt biluthyrning online-bokning

Vackra Flekkefjord ligger i Vest-Agder fylke i södra Norge. Här finns shoppingmöjligheter, vacker natur och naturligtvis väldigt fina fjordar. Det finns flera fördelar med att hyra bil i Flekkefjord genom oss på Sixt. Vår biluthyrning i Flekkefjord har en fordonsflotta som består av både personbilar och kombibilar av olika slag. Välj ett passande kontor och se vilka bilar och tillvalstjänster vi erbjuder på plats.

 
 • Flekkefjord
  Trøngsla 3
  4405 Flekkefjord

  Må.07:00 - 16:00
  Ti.07:00 - 18:00
  On. - Fr.07:00 - 16:00
  Boka på detta kontoret

 • Flekkefjord

  Sixt Biluthyrning
  Trøngsla 3
  4405 Flekkefjord

  Må.07:00 - 16:00
  Ti.07:00 - 18:00
  On. - Fr.07:00 - 16:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Välkommen till Sixt biluthyrning i Flekkefjord

Flekkefjord är en populär destination bland både turister och affärsresenärer. Den pittoreska staden bjuder på flera små butiker, restauranger och kaféer. Genom att hyra bil i Flekkefjord tar du dig även enkelt till sevärdheterna längre utanför staden. Välj en hyrbil i Flekkefjord och utrusta den med olika tillvalstjänster, som exempelvis en navigator. På vår hemsida kan du även boka olika skyddspaket och utrusta din hyrbil med bilbarnstolar, ett praktiskt tillval för dig som reser med barn. Vi inkluderar 100 fria kilometer och erbjuder möjligheten att boka ett utökat kilometerpaket. Du får även vinterdäck om det skulle behövas. Tillvalstjänsterna varierar mellan våra kontor. Vi reserverar endast en hyrbil i Flekkefjord från den valda gruppen och kan inte garantera att den enskilda bilmodellen finns tillgänglig när du besöker kontoret.

Upptäck Norges vackra fjordar och natur från vår biluthyrning i Flekkefjord

Förutom alla mysiga butiker och restauranger finns det även många sevärdheter att besöka med bil i närområdet. Kör till grottformationerna Brufjellhålene vid Åna-Sira, cirka 30 minuters körtid med en hyrbil från Flekkefjord. Här kan du med egna ögon upptäcka varför så många älskar den norska naturen. Du kan även köra österut från staden för att komma till sjön Selura. Här finns campingplatser som passar utmärkt för friluftsentusiasten. Varmt välkommen att hyra bil i Flekkefjord genom oss om du vill utforska denna del av Norge på ett smidigt sätt.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service