Biluthyrning
Fredrikstad
Fäll ihop
Norge // Fredrikstad
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Fredrikstad: Sixt biluthyrning online-bokning

Välkommen till Sixt biluthyrning i Fredrikstad, bara 30 minuter från den svenska riksgränsen. Med hjälp av en hyrbil från vår fordonsflotta i Fredrikstad kan du utforska både kusten, naturen och den mysiga staden på ett enkelt sätt. Hos oss finner du allt från personbilar och kombibilar till 4x4 och lastbilar. Välj en passande hyrbil för din vistelse i Fredrikstad genom att boka online redan idag. Vi ser fram emot att överlämna bilnycklarna till din hyrbil i sydöstra Norge.

 
 • Fredrikstad/Sarpsborg

  Sixt Biluthyrning
  Dikeveien 34
  1661 Rolvsøy

  Må. - Fr.08:00 - 16:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, 4x4, Lastbil

Sixt biluthyrning i Fredrikstad bjuder på diverse tillval

Vår biluthyrning i Fredrikstad erbjuder flera tillvalstjänster. En del av dessa extratjänster bjuder vi på, som exempelvis grundförsäkringar, 100 fria kilometer och vintertillägg om underlaget är halt. Du kan sedan välja om du vill sänka självrisken, lägga till obegränsade kilometer eller boka en praktisk navigator. Är ni flera som vill köra under resans gång kan ni hyra en bil i Fredrikstad och samtidigt registrera en extra förare. Kom ihåg att vi reserverar en bil från den valda kategorin men att vi inte kan garantera tillgängligheten av specifika bilmodeller.

Utforska vackra Norge genom att hyra bil hos Sixt i Fredrikstad

Fredrikstad är en vacker stad med djupa historiska rötter. Många av byggnaderna har bevarats i väldigt gott skick sedan staden grundades år 1567. Gör gärna ett besök till de äldre kvarteren, enkla att köra till genom att hyra bil i Fredrikstad. Du bör även besöka nationalparken Ytre Hvaler och beskåda Hvaleröarna i Oslofjordens skärgård. Hit vallfärdar tusentals norrmän och turister för att spendera sin semester i den vackra naturen. Med lite tur får ni kanske till och med se en val! Området är dessutom bland de allra soligaste platserna i hela Norge. Utforska det vackra området på egen hand med hjälp av en hyrbil från Fredrikstad. Börja med att köra till Vesterøy, beläget på cirka 30 minuters bilresa från staden.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service