Biluthyrning
Gardermoen
Fäll ihop
Norge // Gardermoen
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Gardermoen: Sixt biluthyrning online-bokning

Från vår biluthyrning i Gardermoen tar du dig enkelt vidare ut i landet, antingen till huvudstadens centrum eller till någon av de andra destinationerna i sydöstra Norge. Vi tillhandahåller flera typer av fordon, även bekväma och specialanpassade bilar som lämpar sig för längre resor. Välj mellan personbilar, kombibilar och minibussar i både ekonomi- och premiumklassen. Varmt välkommen till Sixt biluthyrning i Gardermoen, vi hjälper dig att hitta en bil som passar för just din resa i Norge!

 
 • Oslo Gardermoen Flygplats
  Postboks 201
  2061 Gardermoen

  Må. - Sö.07:00 - 24:00
  Helgdag07:00 - 24:00
  Boka på detta kontoret

 • Oslo Gardermoen Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Postboks 201
  2061 Gardermoen

  Må. - Sö.07:00 - 24:00
  Helgdag07:00 - 24:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, 4x4, Lastbil

Välkommen till Sixt biluthyrning i Gardermoen

När du väljer att hyra en bil i Gardermoen via vår hemsida kan du även utrusta bilen med våra praktiska tillvalstjänster. Välj om du vill registrera en extra förare, boka utökade försäkringar eller om du vill ha en passande navigator för att hitta rätt längs vägarna. När du ska hyra bil i Gardermoen bjuder vi på vinterdäck när underlaget är halt och ger dig även 100 fria kilometer. Minimiålder på föraren är 19 år och helst ska personen även ha ett års körvana eller mer. Tillvalstjänsterna varierar mellan våra kontor, precis som bilutbudet. Se till att hyra bil i Gardermoen på nätet, så vi reserverar en bil från den valda kategorin. Vänligen notera att vi inte kan garantera specifika bilmodeller.

En bättre vistelse med hyrbil från Gardermoen

Även om de flesta väljer att åka vidare med sin hyrbil från Gardermoen så finns det faktiskt sevärdheter även i närområdet som är värda att besöka. Här finns flera museer som exempelvis SAS Museum, Krigsmuseet och Försvarets flygsamling. Missa inte heller den historiska Trandumskogen, som bär på sorgliga minnen från andra världskriget. Med en hyrbil från Gardermoen kommer du även fort in till centrala Oslo, en biltur som tar endast 40 minuter via motorvägen E6. Välkommen till vårt kontor på plats, vi ser fram emot att få överlämna nycklarna till din hyrbil.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service