Biluthyrning
Grimstad
Fäll ihop
Norge // Grimstad
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Grimstad: Sixt biluthyrning online-bokning

Varmt välkommen till vår biluthyrning i Grimstad i Aust-Agde fylke. Med sitt läge i södra Norge är detta en populär stad för resenärer som vill utforska den norska kusten. Genom att hyra bil i Grimstad kan du se fram emot en bekväm och smidig vistelse i regionen. Med vår fordonsflotta tillhandahåller vi bilar i såväl ekonomi- som premiumklassen, allt från personbilar och kombibilar till 4x4 och minibussar.

 
 • Grimstad

  Sixt Biluthyrning
  Industriveien 20
  4879 Grimstad

  Må. - Fr.08:00 - 15:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, 4x4, Lastbil

Passande fordon från Sixt biluthyrning i Grimstad

En hyrbil i Grimstad ger dig inte bara friheten att själv välja vart du ska köra och vad du ska besöka. När du ska hyra bil i Grimstad kan du boka en bil på nätet och samtidigt välja bland våra olika tillvalstjänster. Vi inkluderar alltid vinterdäck om underlaget är halt. Dessutom så får du 100 fria kilometer samt olika grundförsäkringar för din hyrbil i Grimstad. Känner du inte till området så väl kan en navigator komma väl till pass. Observera att våra tillvalstjänster varierar från kontor till kontor. Detsamma gäller själva bilutbudet. När du bokar en bil via vår hemsida reserverar vi en hyrbil i Grimstad som motsvarar den valda fordonskategorin. Vi kan dock inte garantera utbudet av specifika bilmodeller, men ser alltid till att du får en passande bil för just din resa i Norge.

Från vår biluthyrning i Grimstad till de norska sevärdheterna

Grimstad är känt för din vackra kust, sina vita stugor, den underbara sommarkänslan och de populära festivalerna. Här finns en hel del att göra och utforska, speciellt under sommaren. Grimstad ligger mellan två storstäder, Arendal och Kristiansand, vilka vardera nås på cirka 30-40 med hyrbil från Grimstad. Här i Grimstad kan du även besöka Ibsenmuseet. Utforska denna fantastiska sommarstad med en hyrbil från Sixt!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service