Biluthyrning på Kristiansand Kjevik Flygplats

 

Mest populära bilarna i Kristiansand Kjevik Flygplats

* Priserna beräknades den 05.06.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Kristiansand Kjevik Flygplats, med början den 12.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Vägbeskrivning till uthyrningskontoret Kristiansand Kjevik Flygplats

Adress

Kristiansand Lufthavn, 4657 Kjevik, Norge
Mer information

Kontorstider

mån - sön
07:00 - 00:00
Helgdagar
07:00 - 00:00

Våra tjänster på Kristiansand Kjevik Flygplats

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Sixt tillhandahåller ett brett sortiment av hyrbilar i kategorier som sport, ekonomi, 4x4, cabriolet, lyxbil och minivan. Som hyrestagare har du även beroende på valet av hyrbil, möjlighet att komplettera med tilläggstjänster som barnstolar, försäkring och obegränsad milkostnad, uthyrning för förare under 25 år samt tilläggsförare och satellitnavigering. För din egen bekvämlighets skull är det bra om du redan innan du ska hyra bil vid Kristiansand Kjevik flygplats tar reda på vad som gäller för just den platsen.
Hyra bil vid Kristiansand Kjevik flygplats - KRS

Hyra bil vid Kristiansand Kjevik flygplats - KRS

Kristiansand flygplats Kjevik som även kallas Kristiansand Lufthavn och Kristiansand Flyplass, ligger 8 kilometer nordväst om Kristiansand och är en relativt liten internationell flygplats. Med hyrbil från Kristiansand Kjevik flygplats tar du dig via E18 in till Kristiansands centrala delar på cirka 15-20 minuter. När du har landat och ska ta dig till kontoret som har adressen Postboks 245, 4663 Kristiansand, där du både hämtar och återlämnar din hyrbil, behöver du bara följa skyltarna som leder dig till Biluthyrning Kristiansand Kjevik flygplats. Det finns ingen garanti för att samtliga bilmodeller alltid är tillgängliga för uthyrning, då detta endast gäller för bilmärken.
Platser att besöka med hyrbil i Kristiansand

Platser att besöka med hyrbil i Kristiansand

Att hyra bil vid Kristiansand flygplats Kjevik innebär att du tar dig fram både snabbt, smidigt och säkert på din resa. I Kristiansand finns en hel del minnesvärda platser att besöka. Dit hör Kristiansands djurpark som grundades 1964 och har utvecklats till att bli en av landets mest besökta turistattraktioner. Andra sevärdheter är bland mycket annat Christiansholm fästning som var en del av Christian IV:s plan för försvaret av Kristiansand, Agder naturmuseum och botaniska trädgård, floden Otra som erbjuder fiske, forsränning och sportfiske och Agder teater för den kulturellt intresserade. Med hyrbil från Flygplats Kristiansand kan du uppleva både denna naturmässigt vackra och historiskt intressanta plats och även andra både närliggande och mer avlägsna trakter. Nycklarna till din Sixt hyrbil väntar på dig när du är i behov av att hyra bil vid Kristiansand Kjevik flygplats!
Show more

Bra att veta när du hyr bil på Kristiansand Kjevik Flygplats

Vad är åldersgränsen för att hyra bil på Kristiansand Kjevik Flygplats?
För att hyra en bil hos SIXT på Kristiansand Kjevik Flygplats så måste du vara minst 19 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Kristiansand Kjevik Flygplats.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil på Kristiansand Kjevik Flygplats?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,5
En sammanställning av 68 omdömen
Service under och efter uthyrningen
(5,0)
Återlämningen av bilen
(5,0)
Vägen till Sixt
(4,8)

Latest premium additions to the fleet

Porsche Taycan
Porsche Taycan
Porsche Cayenne 4WD Aut.
Porsche Cayenne 4WD Aut.
Ford Explorer 4WD Aut.
Ford Explorer 4WD Aut.

Vanliga frågor om hyrbilar på Kristiansand Kjevik Flygplats

Kan jag boka en bil för en längre tid på Kristiansand Kjevik Flygplats?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil på Kristiansand Kjevik Flygplats?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our nearby locations to Kristiansand Kjevik Flygplats

Visa mer