Biluthyrning
Lakselv
Fäll ihop
Norge // Lakselv
Change details

Hyra bil i Lakselv: Sixt biluthyrning online-bokning

Högst upp i nordligaste Norge finner du vår biluthyrning i Lakselv. Staden tillhör Finnmark fylke och är en liten stad med runt 2.200 invånare. Du kan enklast ta dig runt i området genom att hyra bil i Lakselv hos oss på Sixt. Vi har flera personbilar och kombibilar som du kan välja mellan, både i ekonomi- och premiumklassen. Se till att hyra bil på Lakselv Flygplats för att komma iväg snabbt och lätt på din vidare resa i Norge.

 
 • Lakselv Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Banak
  9700 Lakselv

  Må. - Fr.08:30 - 16:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar

Välkommen till Sixt biluthyrning i Lakselv

Precis som du kanske misstänker så är klimatet i norra Norge kyligt, något du märker på vägunderlaget när du ska köra iväg med din hyrbil från Lakselv. Vi ser inte bara till att du kan hyra en passande bil, du kan även välja mellan praktiska tillvalstjänster. En hyrbil från Lakselv inkluderar vinterdäck samt olika grundförsäkringar. Du väljer själv om du vill uppgradera till exempelvis en lägre självrisk eller en smart navigator. Just navigatorn är bra att ha om du inte känner till området så väl. På så sätt kan du köra din hyrbil i Lakselv till alla destinationer utan att köra vilse. Observera att tjänsterna varierar mellan våra olika kontor. Boka din bil online så reserverar vi en bil från vald kategori och utrustar den med dina tillvalstjänster. På så sätt är du redo att köra iväg så fort du har hämtat upp bilnyckarna hos oss.

Res vidare från vår biluthyrning i Lakselv

Lakselv ligger precis vid floden Lakselva, en flod som är känd för sitt kristallklara vatten och de stora laxarna som simmar runt i vattnet. Gillar du att fiska eller att vandra i naturen så är Stabbursdalen ett måste. Naturreservatet ligger bara en kort bilresa från staden Lakselv och bjuder på en fantastisk park med flera vandringsleder. Du kan även köra längst med kusten för att komma hela vägen upp till Nordkapp. Det är en bilresa på cirka tre timmar så se till att du hyr en bekväm bil hos oss på Sixt.

 
 

Your benefits with Sixt

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Free cancellation and reservation changes when you pay on arrival
 • Miles & More - Earn miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Utmärkt 24/7 kundservice