Biluthyrning
Lyngdal
Fäll ihop
Norge // Lyngdal
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Lyngdal: Sixt biluthyrning online-bokning

Få ut så mycket som möjligt av en vistelse i södra Norge genom att hyra bil i Lyngdal. Besök någon av våra Sixt biluthyrning i Lyngdal för att finna någon av alla fordon från vår omfattande vagnpark. Här finns bilar i klassen ekonomi såväl som lyxbil. Våra kunder väljer bland bilar anpassade efter behov. En 4x4 är lika rätt på landsbygden som i city, medan en cabriolet är läglig för stadskörning sommartid. Att ta sig fram med en minibuss är utmärkt för både familjen och kompisgänget. Notera dock att vi på Sixt inte kan garantera att vi alltid har alla bilmodeller inne, men att vi kommer att göra vårt bästa för att finna en snarlik modell.

 
 • Lyngdal
  Stamsøyveien 20
  4580 Lyngdal

  Må. - On.07:30 - 16:00
  To.07:30 - 19:00
  Fr.07:30 - 16:00
  Boka på detta kontoret

 • Lyngdal

  Sixt Biluthyrning
  Stamsøyveien 20
  4580 Lyngdal

  Må. - On.07:30 - 16:00
  To.07:30 - 19:00
  Fr.07:30 - 16:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, 4x4, Lastbil

Att hyra bil i Lyngdal

Vi på Sixt vill att våra kunder ska bli så nöjda som möjligt och vår strävan är att tillgodose alla behov när de kommer för att hyra bil i Lyngdal. Beroende på om man reser lokalt i affärer eller befinner sig på semester i Norge ser kraven olika ut. På vår biluthyrning i Lyngdal väljer våra kunder bland tillägg som en extra förare för de som ska färdas längre sträckor samt bilbarnstol som blir utmärkt för de som reser med små barn. Vår försäkring innebär alltid samma utökade trygghet. Titta på den specifika orten för att se vad vi erbjuder på just detta kontor.

Få ut så mycket som möjligt av din hyrbil i Lyngdal

Från vår biluthyrning i Lyngdal blir det genast närmare till allt som finns att upptäcka på orten. Området är känt för sin natur och med en hyrbil i Lyngdal får våra kunder access till vandring, stränder och laxfiske. De mystiska stenarna är endast en kort bilresa bort medan det inne i citykärnan minns goda möjligheter till shopping. Lyngdal bokstavligen reser sig upp från vattnet och med en hyrbil krymper avstånden avsevärt.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service