Biluthyrning
Molde
Fäll ihop
Norge // Molde
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Molde: Sixt biluthyrning online-bokning

Högt upp i västra Norge ligger den vackra staden Molde, omgiven av vatten, små uddar och höga berg. För dig som ska upptäcka den här sidan av landet är det stor chans att du landar på stadens flygplats, Molde Lufthavn. Här finns även vi på Sixt. Vår biluthyrning i Molde kan hjälpa dig få en smidigare start på resan. För att lättast upptäcka grannlandet är det alltid enklast att köra själv. En hyrbil i Molde ger dig större frihet, du kan först upptäcka centrum och sedan fortsätta din resa norrut eller vart du nu vill åka. Från oss har du möjlighet att boka en hyrbil i Molde som passar din budget, dina önskemål och din familj. Vi har både bekväma personbilar och kombibilar i många storlekar, men även fina 4x4-fordon som passar utmärkt om du vill ta dig ut i naturen. Om du är i behov av en lastbil kan du kontakta oss för mer information.

 
 • Molde Flygplats
  Åre
  6421 Molde

  Må. - Fr.08:00 - 24:00
  Lö.15:00 - 18:00
  Sö.12:00 - 24:00
  Helgdag12:00 - 24:00
  Boka på detta kontoret

 • Molde Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Åre
  6421 Molde

  Må. - Fr.08:00 - 24:00
  Lö.15:00 - 18:00
  Sö.12:00 - 24:00
  Helgdag12:00 - 24:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, 4x4, Lastbil

Sixt biluthyrning i Molde, en optimal utgångspunkt

Börja din resa på ett smidigt sätt genom att hämta en bil från oss på Sixt. För att det ska gå extra snabbt när du anländer föreslår vi att du bokar bilen i förväg. Du kan hyra bil i Molde online med hjälp av bara några knapptryck och du befinner dig redan på vår bokningssida. Här börjar du med att skriva in dina resedatum, invänta sedan våra tillgängliga fordonsgrupper. Du kan reservera en kategori, till exempel herrgårdsvagnar, men tyvärr inte en specifik bilmodell. Efter att du valt en bil kan du börja med det roliga, att skräddarsy bilen med våra tillval. För dig som ska utforska natur och mer svåråtkomliga byar föreslår vi att du lägger till en navigator. Du kan även utöka försäkringar eller registrera flera förare.

Norge är ett spektakulärt land med fantastisk natur

Höga berg, djupa dalgångar och världsberömda fjordar. Genom att hyra bil i Molde får du en chans att verkligen komma nära den norska naturens dolda skatter. När du kör själv kan du planera din resrutt som du själv vill. Vill du tälta? Med egen bil får du enkelt med dig tält och campingutrustning. Ett bra tips på saker att hitta på är att köra ut till Varden, the Molde Panorama. Detta är en utkiksplats där du får en utmärkt panorama över staden. Du kör hit på 20 minuter via Vardevegen och E39:an. En annan sevärdhet i staden är Molde domkyrka, en vacker katedral belägen tio minuter från oss. Varmt välkommen att hyra bil i Molde från oss på Sixt biluthyrning!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service