Biluthyrning
Mosjoen
Fäll ihop
Norge // Mosjoen
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Mosjoen: Sixt biluthyrning online-bokning

Sixt biluthyrning i Mosjoen gör det möjligt för dig att utforska och upptäcka de vackra fjordarna och skogarna i Norge. Vi erbjuder flera bilkategorier för våra kunder. Välj bland kombibilar, 4x4-bilar och personbilar. Se till att hyra en bil i Mosjoen som passar för just din resa. Våra bilar klarar av alla typer av väder och underlag. Varmt välkommen till Sixt i Mosjoen!

 
 • Mosjøen Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Kjaerstad Lufthavn
  8658 Mosjoen

  Må. - Fr.07:30 - 21:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, 4x4, Lastbil

Tillvalstjänster hos Sixt biluthyrning i Mosjoen

Vår biluthyrning i Mosjoen har flera biltyper att välja mellan. Dessa passar både jobbresenärer och naturentusiaster som vill utforska den vackra omgivningen. Genom att hyra bil i Mosjoen via vår hemsida kan du välja mellan olika tillvalstjänster. Observera att dessa varierar mellan våra kontor i Norge. Vi inkluderar vinterdäck och 100 fria kilometer samt olika grundförsäkringar. Du väljer själv om du vill utrusta bilen med exempelvis barnstol, registrera en extra förare eller boka en navigator som hjälper dig att smidigt ta dig fram längs vägarna. Boka en hyrbil i Mosjoen på nätet, kom bara ihåg att vi inte reserverar den specifika bilen utan en bil från den valda kategorin.

Få ut maximalt av din vistelse i Norge genom att hyra bil i Mosjoen

Mosjoen har flera sevärdheter både i staden och i närområdet. I staden har många gamla byggnader bevarats, bland annat kan du äta på ett av norra Norges äldsta hotell. Du hittar dessa i Sjögata, längst med floden Vefsna. Bredvid staden finns ett stort berg med en 500 meter lång grotta, Öyfjellgrotta, som du inte får missa. Du kan köra din hyrbil från Mosjoen norrut för att komma till Korgen och vidare till populära Mo i Rana. Oavsett hur du väljer att spendera din tid i Mosjoen så tillhandahåller vi på Sixt en passande bil för just din vistelse.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service