Biluthyrning
Moss
Fäll ihop
Norge // Moss
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Moss: Sixt biluthyrning online-bokning

Sixt biluthyrning i Moss erbjuder möjligheten att hyra en passande bil för alla typer av resor. Vi tillhandahåller bilar som passar för både jobbresan, familjesemestern och naturvandringen. Att hyra bil i Moss genom oss går snabbt och lätt när du bokar din bil via vår hemsida. Du kan välja bland bekväma premiumbilar men vi erbjuder även funktionella personbilar och kombibilar för dig som tänker på din ekonomi. För er som reser i grupp och vill hyra bil i Moss tillhandahåller vi även minibussar. Välkommen till Sixt i norska Moss!

 
 • Moss

  Sixt Biluthyrning
  Ryggeveien 55
  1523 Moss

  Må. - Fr.08:00 - 16:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Lastbil

På upptäcktsfärd med Sixt biluthyrning i Moss

Det finns flera fördelar med en hyrbil från Moss. Den norska industristaden ligger inte bara nära flera mysiga byar och städer, du kan även köra till någon av de fina stränderna i området. Anpassa din bil med hjälp av våra tillvalstjänster så att din vistelse här blir bättre och smidigare. Vi bjuder bland annat på 100 fria kilometer per dag samt vinterdäck om det är halt. Du kan välja om du vill utöka ditt kilometerpaket, registrera en extra förare eller utrusta bilen med en passande barnstol. Du kan även utrusta din hyrbil i Moss med en navigator, ett smidigt sätt att ta sig fram till destinationerna. Våra tillvalstjänster och vårt bilutbud varierar mellan våra kontor. När du bokar på nätet reserverar vi en bil från din valda fordonskategori, men kan inte garantera specifika bilmodeller. Därefter är det bara för dig att plocka upp bilnycklarna från vårt kontor och köra iväg på upptäcktsfärd i Norge med din hyrbil från Moss.

Välkommen till Moss, Norges mest strandtäta ort

Med en hyrbil från Moss har du möjlighet att besöka en av de femtiotal stränderna i närheten. Här finns både klippstränder, sandstränder och grusiga stränder. Du har även nära till Rygge flygplats, belägen endast 20 minuters körtid från centrala Moss. Huvudstaden Oslo nås via väg E6 på drygt en timme. Du kan även köra norrut till den mysiga småstaden Son eller utforska Jeløya. Med en egen bil har du full frihet att lägga upp din resa i Norge precis som du själv vill.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service