Biluthyrning
Oslo
Fäll ihop
Norge // Oslo
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Oslo: Sixt biluthyrning online-bokning

Om du vill få ut så mycket som möjligt av din Oslovistelse föreslår vi att du hyr en bil på Sixt biluthyrning i Oslo. Oavsett om du nöjer dig med en liten bil eller vill ha en minibuss, vill glida runt i en cabriolet eller en lyxbil, är Sixt omfattande fordonspark lösningen för dina transportbehov. På vår biluthyrning i Oslo i Norge erbjuder vi fordonskategorierna person- och kombibilar, 4x4, samt lastbilar. Varmt välkommen att hyra bil i Oslo hos Sixt!

 
 • Oslo Gardermoen Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Postboks 201
  2061 Gardermoen

  Må. - Sö.07:00 - 24:00
  Helgdag07:00 - 24:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, 4x4, Lastbil

 • Oslo Helsfyr

  Sixt Biluthyrning
  Grenseveien 74
  0663 Oslo

  Må. - Fr.07:00 - 17:00
  Lö.10:00 - 14:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, 4x4, Lastbil

Välj utrustning till din hyrbil i Oslo

Till vår biluthyrning i Oslo kommer alla typer av kunder. Vissa är här på affärsresa, andra reser runt i Norge med familjen. För att möta vitt skilda behov och önskemål har vi en rad olika tilläggstjänster som du kan välja när du ska hyra bil i Oslo. Beroende på bilmodell och hyrkontor erbjuder vi tjänster som extra förare, satellitnavigering och barnstolar. Var även god att notera att vid hyra av bil i Oslo garanterar vi en viss fordonskategori, men inte en specifik bilmodell.

Pk på upptäcktstur med din hyrbil i Oslo

Vid Oslos paradgata Karl Johans gate ligger flera av stadens viktigaste institutioner: Stortinget, Slottet, Nationaltheateret och Universitetet. Till skillnad från sina svenska kollegor så bor det norska kungaparet i slottet mitt i stan. Missa inte ett besök på Oslos operahus, ett praktbygge som påminner om att det har gått bra för landets ekonomi. Besökare kan vandra upp på taket, där utsikten över Oslofjorden är hänförande. Det är den även ifrån den klassiska skidsportsanläggningen Holmenkollen, alldeles i utkanten av staden. Vill man ha lite högre berg så ligger en annan känd skidsportsort, Lillehammer, 18 mils bilresa norrut. Åker man istället 135 kilometer söderut hamnar man i Strömstad, en resa många norrmän gör för att handla billiga svenska varor.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service