Biluthyrning i Oslo

 

Finns i över 105 länder

Hyrbilar jorden runt i 110 år

Premiumflotta

Känn dig som en VIP vart du än kör i våra bilar

Nya bilar

Vi har den nyaste fordonsflottan i stan

Helt digitalt

Du slipper köa vid disken

Våra tjänster hos Oslo

Välj utrustning till din hyrbil i Oslo

Välj utrustning till din hyrbil i Oslo

Om du vill få ut så mycket som möjligt av din Oslovistelse föreslår vi att du hyr en bil på Sixt biluthyrning i Oslo. Oavsett om du nöjer dig med en liten bil eller vill ha en minibuss, vill glida runt i en cabriolet eller en lyxbil, är Sixt omfattande fordonspark lösningen för dina transportbehov. På vår biluthyrning i Oslo i Norge erbjuder vi fordonskategorierna person- och kombibilar, 4x4, samt lastbilar. Varmt välkommen att hyra bil i Oslo hos Sixt!Till vår biluthyrning i Oslo kommer alla typer av kunder. Vissa är här på affärsresa, andra reser runt i Norge med familjen. För att möta vitt skilda behov och önskemål har vi en rad olika tilläggstjänster som du kan välja när du ska hyra bil i Oslo. Beroende på bilmodell och hyrkontor erbjuder vi tjänster som extra förare, satellitnavigering och barnstolar. Var även god att notera att vid hyra av bil i Oslo garanterar vi en viss fordonskategori, men inte en specifik bilmodell.
Pk på upptäcktstur med din hyrbil i Oslo

Pk på upptäcktstur med din hyrbil i Oslo

Vid Oslos paradgata Karl Johans gate ligger flera av stadens viktigaste institutioner: Stortinget, Slottet, Nationaltheateret och Universitetet. Till skillnad från sina svenska kollegor så bor det norska kungaparet i slottet mitt i stan. Missa inte ett besök på Oslos operahus, ett praktbygge som påminner om att det har gått bra för landets ekonomi. Besökare kan vandra upp på taket, där utsikten över Oslofjorden är hänförande. Det är den även ifrån den klassiska skidsportsanläggningen Holmenkollen, alldeles i utkanten av staden. Vill man ha lite högre berg så ligger en annan känd skidsportsort, Lillehammer, 18 mils bilresa norrut. Åker man istället 135 kilometer söderut hamnar man i Strömstad, en resa många norrmän gör för att handla billiga svenska varor.
Show more
Bra att veta när du hyr bil i Oslo
Vad är åldersgränsen för att hyra bil i Oslo?
För att hyra en bil hos SIXT på Oslo så måste du vara minst 19 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din hyrbil på Oslo.
Kan jag välja en annan plats för återlämning i Oslo?
Det går att hyra bil enkel väg, exempelvis mellan två kontor, i Oslo. En avgift kan tillkomma.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,6
En sammanställning av 740 omdömen
Vägen till Sixt
(5,0)
Återlämningen av bilen
(4,6)
Bilen
(4,6)

Vanliga frågor om hyrbilar i Oslo

Vad behöver jag för att kunna hyra en bil i Oslo?
Kan jag boka en bil för en längre tid i Oslo?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Oslo?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our stations in Oslo

Visa mer