Biluthyrning
Porsgrunn
Fäll ihop
Norge // Porsgrunn
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Porsgrunn: Sixt biluthyrning online-bokning

Välkomna till Sixt biluthyrning i norska Porsgrunn. Vi har flera kontor i närheten som du kan kontakta när du vill hyra bil i Porsgrunn. Klicka på det kontor som lämpar sig bäst och välj sedan en passande bil för din resa i Norge. Vi erbjuder både premiumbil, personbil, ekonomibil, 4x4-bil, kombibil och ett flertal minibussar för de stora grupperna. En hyrbil i Porsgrunn från Sixt ger dig många möjligheter att upptäcka omgivningarna.

 
 • Porsgrunn

  Sixt Biluthyrning
  Norkynvegen
  3917 Porsgrunn

  Må. - Fr.08:00 - 16:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, 4x4, Lastbil

Flexibel resa med en hyrbil från Sixt biluthyrning i Porsgrunn

Med hjälp av våra tillvalstjänster kan du hyra en bil i Porsgrunn som du även anpassar efter dina behov. För familjeresan med barnen kan du exempelvis utrusta din hyrbil i Porsgrunn med passande barnstolar. Vi inkluderar diverse försäkringar, grundskydd och vid behov även vinterdäck. Resenärer som är här för att utforska den vackra naturen och kusten kan ha nytta av en GPS för att navigera rätt i Norges kustlandskap. Vi har flera kontor i närområdet och alla har varierande tillvalstjänster och bilutbud. När du väljer att boka en bil på nätet reserverar vi en bil från den valda kategorin och utrustar den med de tillval du önskar. Därefter är det bara att hämta upp din bil från vår biluthyrning och påbörja din resa vid Porsgrunn.

Genom att hyra bil i Porsgrunn har du full kontroll över din vistelse

Porsgrunn är en vacker och grönskande stad vid den norska sydkusten. Staden är en bra utgångspunkt för er som vill köra längst med kusten för att njuta av vårt grannlands vackra vyer över Nordsjön. Se till att besöka städerna Arendal och Kristiansand under resan västerut. Kör du österut kan du med en hyrbil från Porsgrunn komma hela vägen till Oslo via Sandefjord och Drammen. Glöm inte bort att utforska själva Porsgrunn också. Här finns mysiga gator, härliga restauranger och bra shopping för alla familjemedlemmar.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service