Biluthyrning
Sandefjord
Fäll ihop
Norge // Sandefjord
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Sandefjord: Sixt biluthyrning online-bokning

Välkommen till oss på Sixt biluthyrning i Sandefjord. Vi har bilar som passar både för ekonomi- och lyxresenären. Hos oss kan du välja mellan personbilar, kombibilar, bilar med fyrhjulsdrift och minibussar. Välj en hyrbil i Sandefjord som passar just dig och kör smidigt mellan destinationerna i staden och närområdet. Med en hyrbil i Sandefjord kan du se fram emot en bekväm och säker resa i Norge.

 
 • Sandefjord Torp Flygplats
  Torpveien 130
  3229 Sandefjord

  Må. - Fr.07:00 - 24:00
  Lö.07:00 - 18:00
  Sö.07:00 - 24:00
  Helgdag07:00 - 24:00
  Boka på detta kontoret

 • Sandefjord Torp Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Torpveien 130
  3229 Sandefjord

  Må. - Fr.07:00 - 24:00
  Lö.07:00 - 18:00
  Sö.07:00 - 24:00
  Helgdag07:00 - 24:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, 4x4, Lastbil

Sixt biluthyrning i Sandefjord tillgodoser dina körbehov

Genom att hyra bil i Sandefjord öppnar du upp möjligheterna att smidigt utforska både staden och närområdet. Här kan du besöka roliga sevärdheter, utsökta restauranger och mysiga kaféer. Vi vet att varje vistelse kan se annorlunda ut och att alla resenärer har olika behov. Därför har vi både en stor fordonsflotta samt flera tillvalstjänster för dig att välja mellan. På vår hemsida kan du jämföra utbudet av både bilar och tillvalstjänster, vilka varierar mellan kontoren. Du kan exempelvis välja bland både försäkringar, bilbarnstolar och GPS-navigator. Du kan även ange om du vill lägga till ytterligare en förare till avtalet. När du bokar en hyrbil i Sandefjord hos oss på Sixt bjuder vi på 100 fria kilometer per dag samt vintertillägg vid behov. När du bokar via vår hemsida ber vi dig notera att vi reserverar en likvärdig bil från ditt val av fordonskategori och att vi inte kan garantera tillgängligheten av specifika bilmodeller. Varmt välkommen att hyra bil i Sandefjord hos oss på Sixt!

Res smidigt vidare från Sixt biluthyrning i Sandefjord

Den lilla tätorten Sandefjord ligger vackert belägen vid kusten, cirka 120 kilometer söder om Oslo. Huvudstaden nås på cirka en och en halv timma med hyrbil från Sandefjord. Resan från Sandefjord flygplats in till stadskärnan tar bara 15 minuter via väg 305. Stadens läge precis vid kusten med sina fina stränder bjuder på många badmöjligheter. Du kan även köra vidare till städerna Larvik och Eidanger som båda ligger väster om staden. Vill du hellre utforska själva Sandefjord kan du här besöka flera utsökta restauranger och intressanta muséer. Här finns bland annat ett valfångstmuseum, vilket vittnar om stadens historia som den norska valfångstens centrum fram till år 1960. Med hjälp av våra hyrbilar ser vi på Sixt biluthyrning till att din vistelse här blir så säker, smidig och bekväm som möjligt.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service