Biluthyrning i Sandefjord

 

Finns i över 105 länder

Hyrbilar jorden runt i 110 år

Premiumflotta

Känn dig som en VIP vart du än kör i våra bilar

Nya bilar

Vi har den nyaste fordonsflottan i stan

Helt digitalt

Du slipper köa vid disken

Mest populära bilarna i Sandefjord

* Priserna beräknades den 07.02.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Sandefjord Torp Flygplats, med början den 14.02.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Våra tjänster hos Sandefjord

Sixt biluthyrning i Sandefjord tillgodoser dina körbehov

Sixt biluthyrning i Sandefjord tillgodoser dina körbehov

Välkommen till oss på Sixt biluthyrning i Sandefjord. Vi har bilar som passar både för ekonomi- och lyxresenären. Hos oss kan du välja mellan personbilar, kombibilar, bilar med fyrhjulsdrift och minibussar. Välj en hyrbil i Sandefjord som passar just dig och kör smidigt mellan destinationerna i staden och närområdet. Med en hyrbil i Sandefjord kan du se fram emot en bekväm och säker resa i Norge.Genom att hyra bil i Sandefjord öppnar du upp möjligheterna att smidigt utforska både staden och närområdet. Här kan du besöka roliga sevärdheter, utsökta restauranger och mysiga kaféer. Vi vet att varje vistelse kan se annorlunda ut och att alla resenärer har olika behov. Därför har vi både en stor fordonsflotta samt flera tillvalstjänster för dig att välja mellan. På vår hemsida kan du jämföra utbudet av både bilar och tillvalstjänster, vilka varierar mellan kontoren. Du kan exempelvis välja bland både försäkringar, bilbarnstolar och GPS-navigator. Du kan även ange om du vill lägga till ytterligare en förare till avtalet. När du bokar en hyrbil i Sandefjord hos oss på Sixt bjuder vi på 100 fria kilometer per dag samt vintertillägg vid behov. När du bokar via vår hemsida ber vi dig notera att vi reserverar en likvärdig bil från ditt val av fordonskategori och att vi inte kan garantera tillgängligheten av specifika bilmodeller. Varmt välkommen att hyra bil i Sandefjord hos oss på Sixt!
Res smidigt vidare från Sixt biluthyrning i Sandefjord

Res smidigt vidare från Sixt biluthyrning i Sandefjord

Den lilla tätorten Sandefjord ligger vackert belägen vid kusten, cirka 120 kilometer söder om Oslo. Huvudstaden nås på cirka en och en halv timma med hyrbil från Sandefjord. Resan från Sandefjord flygplats in till stadskärnan tar bara 15 minuter via väg 305. Stadens läge precis vid kusten med sina fina stränder bjuder på många badmöjligheter. Du kan även köra vidare till städerna Larvik och Eidanger som båda ligger väster om staden. Vill du hellre utforska själva Sandefjord kan du här besöka flera utsökta restauranger och intressanta muséer. Här finns bland annat ett valfångstmuseum, vilket vittnar om stadens historia som den norska valfångstens centrum fram till år 1960. Med hjälp av våra hyrbilar ser vi på Sixt biluthyrning till att din vistelse här blir så säker, smidig och bekväm som möjligt.
Show more
Bra att veta när du hyr bil i Sandefjord
Vad är åldersgränsen för att hyra bil i Sandefjord?
För att hyra en bil hos SIXT på Sandefjord så måste du vara minst 19 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din hyrbil på Sandefjord.
Kan jag välja en annan plats för återlämning i Sandefjord?
Det går att hyra bil enkel väg, exempelvis mellan två kontor, i Sandefjord. En avgift kan tillkomma.
Show more
Visa alla vanliga frågor
Kundrecensioner och feedback
4,3
En sammanställning av 47 omdömen
Fordonet
(4,9)
Lämna tillbaka fordon
(4,8)
Vägen till Sixt
(4,5)

Latest premium additions to the fleet

Ford Explorer 4WD Aut.
Ford Explorer 4WD Aut.
Porsche Cayenne 4WD Aut.
Porsche Cayenne 4WD Aut.
Porsche Taycan
Porsche Taycan
Vanliga frågor om hyrbilar i Sandefjord
Vad behöver jag för att kunna hyra en bil i Sandefjord?
Kan jag boka en bil för en längre tid i Sandefjord?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Sandefjord?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our stations in Sandefjord

Visa mer