Biluthyrning
Sandnes
Fäll ihop
Norge // Sandnes
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Sandnes: Sixt biluthyrning online-bokning

Hos oss på Sixt biluthyrning i Sandnes kan du enkelt och smidigt hyra en passande bil för din resa i Norge. Bland våra bilkategorier finner du personbilar, kombibilar, fyrhjulsdrivna bilar samt minibussar. Hos oss hittar du fordon som passar alla plånböcker. Välkommen att hyra bil hos Sixt i Sandnes!

 
 • Sandnes

  Sixt Biluthyrning
  Sjoveien 4
  4315 Sandnes

  Må. - Fr.08:00 - 16:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, 4x4, Lastbil

Tilläggstjänster hos Sixt biluthyrning i Sandnes

Vår biluthyrning i Sandnes tillhandhåller både en stor fordonsflotta och ett flertal tillvalstjänster för att din bilburna vistelse i Norge ska bli så bra som möjligt. Se till att utrusta din hyrbil i Sandnes med exempelvis passande bilbarnstolar, extra skyddspaket och försäkringar, eller varför inte en navigator så att du alltid hittar rätt på de norska vägarna. Våra bilar passar för både affärsresenärer, naturvandrare, barnfamiljer och alla andra som vill besöka de vackra norska fjordarna. Du reserverar enkelt en bil här på hemsidan. Vi ser sedan till att en bil från den valda fordonskategorin står redo att hämtas upp på kontoret. Tänk dock på att vi inte kan garantera tillgängligheten av specifika bilmodeller. Vi bjuder även på 100 fria kilometer per dag plus vinterdäck om det behövs, samt ett antal olika grundförsäkringar. Dessa tjänster varierar mellan våra kontor, så det är alltid bra att jämföra tillgängligheten hos de närliggande kontoren om du vill ha en hyrbil i Sandnes.

Få ut mesta möjliga av din resa i Norge genom att hyra bil i Sandnes

Tack vare Sandnes läge söder om Stavanger har staden ett utmärkt läge för både längre dagsturer och kortare utflykter med din hyrbil. Här erbjuds bland annat goda möjligheter till bergsklättring av internationell klass. Det finns även flera utkiksplatser bland kullarna och bergen runt om staden, perfekta att köra till för en vandring med vackra vyer. Du kan även köra söderut mot fina Egersund eller ta färjan norrut mot Haugesund. Valmöjligheterna är dina med en hyrbil från Sixt i Sandnes!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service