Biluthyrning
Sandnessjøen
Fäll ihop
Norge // Sandnessjøen
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Sandnessjøen: Sixt biluthyrning online-bokning

Sandnessjoen är en liten stad i regionen Helgeland med ett invånarantal på cirka 6 000 personer. För många är staden den första anhalten de gör. Det är nämligen lätt att hyra en bil i Sandnessjoen, köpa allt de behöver inför resan och sedan köra vidare till fastlandet genom Helgelandsbron eller via färja. Vi på Sixt erbjuder ett stort utbud av bilar för dig att välja mellan. Om du vill hyra en bil i Sandnessjoen kan du välja mellan ekonomiska sedaner, rymliga kombibilar, starka SUV-bilar och även minibussar som rymmer upp till sju personer.

 
 • Sandnessjoen Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Stokka
  8800 Sandnessjøen

  Må. - Fr.07:30 - 21:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, 4x4, Lastbil

 • Sandnessjoen

  Sixt Biluthyrning
  Radåsveien 5
  8803 Sandnessjøen

  Må. - Fr.07:30 - 21:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, 4x4, Lastbil

Sixt biluthyrning i Sandnessjoen har bilar och tillval som passar din vistelse i Norge

Du kan lägga till olika tillvalstjänster på ett enkelt sätt genom att använda vår hemsida för att hyra en bil i Sandnessjoen. Vi ger dig möjlighet att lägga till fria km, utöka bilens försäkring, lägga till en navigator och montera en skidbox för att nämna några av valen. Vi har även vintertillägg och bilbarnstol för familjer som behöver en hyrbil i Sandnessjoen inför skidsemestern. Boka en bil på nätet och se till att du har allt du behöver för din bilsemester i Norge. När du reserverar en bil, notera att vi inte garanterar att du får ett specifikt fordon utan bara att du får en av bilarna från fordonsgruppen du väljer.

Upplev det magiska landskapet i Helgeland med en hyrbil från Sandnessjoen

Det finns inte alltför mycket att göra i just Sandnessjoen men det finns vissa guldkorn du bör besöka innan du kör vidare. Ett tips är att köra till Peter Dass Museum, tillägnad prästen och poeten Peter Dass. Muséet har öppet året om och har flera intressanta utställningar. Är du här med barn kan du även besöka Kulturbadet. Här finns pool, vattenrutschbana och även en populär biograf. Från vår biluthyrning i Sandnessjoen kan du även köra till många andra sevärdheter och destinationer i Helgeland, från nationalparker till glaciären Svartisen.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service