Biluthyrning
Stavanger
Fäll ihop
Norge // Stavanger
Change details

Hyra bil i Stavanger: Sixt biluthyrning online-bokning

Vår biluthyrning i Stavanger tillhandahåller personbilar, kombibilar, minibussar och naturligtvis även starka 4x4-bilar. Du bokar enkelt en bil här på hemsidan och hämtar sedan upp den hos vår biluthyrning på plats i Stavanger. Våra bilar passar alla plånböcker, från den som vill resa i lyx till den som tänker på sin ekonomi. Välkommen in!

 
 • Stavanger Sola Flygplats
  Flyplassveien 1
  4055 Stavanger Lufthavn

  Må. - Sö.07:00 - 24:00
  Helgdag07:00 - 24:00
  Boka på detta kontoret

 • Stavanger Sola Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Flyplassveien 1
  4055 Stavanger Lufthavn

  Må. - Sö.07:00 - 24:00
  Helgdag07:00 - 24:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, 4x4, Lastbil

Välkommen till Sixt biluthyrning i Stavanger

Genom att hyra bil i Stavanger kan du hitta en bil som passar din resa samt välja mellan våra olika tillvalstjänster. Dessa tillvalstjänster varierar mellan våra kontor i Norge. En hyrbil i Stavanger inkluderar vissa grundförsäkringar samt vinterdäck när det är kyligt och halt. Vi bjuder även på 100 fria kilometer per dag. Du kan utrusta bilen med barnstol i rätt storlek eller navigator för att hitta rätt med din hyrbil i Stavanger. Vi reserverar endast en bil från kategorin som du väljer och kan inte garantera tillgängligheten av specifika bilmodeller.

Praktiskt att hyra bil i Stavanger

Staden Stavanger, havsnära belägen i södra Norge, är en populär destination för alla typer av resenärer. Det finns otaliga sevärdheter och aktiviteter att ta sig till genom att hyra bil i Stavanger. Staden är full av kulturella platser och hisnande vyer. Se till att du besöker den gamla stadsdelen med byggnader från 1800-talet. Naturligtvis måste du även köra till Preikestolen genom att ta färjan österut mot Lysefjorden. Denna plats har utsetts till en av de vackraste vyerna i världen av bland annat National Geographics. Stavanger har även fått flera utmärkelser, bland annat utsågs den till Europas kulturhuvudstad år 2008. Här kan du även besöka flera festivaler och kulturevenemang. Kör gärna söderut också för att besöka vackra Sandnes, en utmärkt destination för en dagstur. Boka din bil här på sidan så är du snabbt redo att utforska en av de finaste städerna i Norge!

 
 

Your benefits with Sixt

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Free cancellation and reservation changes when you pay on arrival
 • Miles & More - Earn miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Utmärkt 24/7 kundservice