Biluthyrning på Svolvær Flygplats

 

Vägbeskrivning till uthyrningskontoret Svolvær Flygplats

Adress

Helle, 8300 Svolvær, Norge
Mer information

Kontorstider

mån - sön
06:30 - 00:00
Helgdagar
06:30 - 00:00

Våra tjänster på Svolvær Flygplats

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Ska du resa till natursköna Lofoten uppe i nordligaste Norge? I så fall är det stor chans att även du landar på Svolvær Flygplats. Från oss på Sixt kan du hämta ut en hyrbil vid Svolvær Flygplats, något som underlättar rejält om du anländer med flyget. Vi tillhandahåller kraftfulla och bekväma bilar som är optimala för vägskicket och klimatet här uppe. Du kan välja bland moderna sedan och herrgårdsvagnar från vår kategori av person- och kombibilar. Vi har även 4x4-fordon samt lastbilar. När du ska hyra bil vid Svolvær Flygplats kan du enkelt boka online, då kan du nämligen reservera en valfri bilgrupp. Notera dock att du inte reserverar enskilda bilmodeller hos oss på Sixt. Lägg till några praktiska tillval, vi har tjänster som navigator och bilbarnstolar.
Börja din resa hos Sixt på Svolvær Flygplats (SVJ)

Börja din resa hos Sixt på Svolvær Flygplats (SVJ)

Flygplatsen (SVJ) är en mindre regionalflygplats i närheten av centrum. Du tar dig in till Svolvær stad på bara några minuter (avståndet är inte mer än fyra kilometer). Kom ihåg att det inte finns butiker och restauranger på flygplatsen, med andra ord kan det vara bra att förbereda en liten matsäck när du lämnar landet. I och med att flygplatsen är så pass liten finns varken bussar eller taxi här, du tjänar alltså en hel del på att hyra bil vid Svolvær Flygplats.
Upplev en av Norges vackraste städer

Upplev en av Norges vackraste städer

Vårt västra grannland är världsberömt för sin vackra natur och Lofoten uppe i norr är ett bra exempel. När du ska hit är det alltid bäst att hyra bil från Svolvær Flygplats, då kan du enklare ta dig runt i omgivningarna. Staden har många vackra platser att besöka, bland annat Haukland Beach. Stranden ligger belägen cirka en timme från vår biluthyrning vid Svolvær Flygplats och påminner mer om en strand på Hawaii. För lite historia kan du besöka Lofotens krigsmuseum, du kör hit på tio minuter via E10:an söderut. Varmt välkommen till vår biluthyrning på Svolvær Flygplats!
Show more

Bra att veta när du hyr bil på Svolvær Flygplats

Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Svolvær Flygplats.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil på Svolvær Flygplats?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Kan jag boka en bil för en längre tid på Svolvær Flygplats?
Boka enkelt en bil under en längre tid på Svolvær Flygplats genom att ange resedatum och plats(er) för hämtning/återlämning.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,6
En sammanställning av 37 omdömen
Återlämningen av bilen
(5,0)
Vägen till Sixt
(4,9)
Överlämningen av bilen
(4,8)

Latest premium additions to the fleet

Porsche Taycan
Porsche Taycan
Ford Explorer 4WD Aut.
Ford Explorer 4WD Aut.
Porsche Cayenne 4WD Aut.
Porsche Cayenne 4WD Aut.

Vanliga frågor om hyrbilar på Svolvær Flygplats

Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil på Svolvær Flygplats?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our nearby locations to Svolvær Flygplats

Visa mer