Biluthyrning i Tromsoe

 

Mest populära bilarna i Tromsoe

* Priserna beräknades den 31.05.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Tromsø Flygplats, med början den 07.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Våra tjänster på Tromsoe

Praktiska tillvalstjänster hos Sixt biluthyrning i Tromsö

Praktiska tillvalstjänster hos Sixt biluthyrning i Tromsö

I norra Norges största stad, Tromsö, finns möjlighet att hyra flera passande bilar. Sixt biluthyrning i Tromsö har flera kontor och en stor fordonsflotta med bilar. Vi tillhandahåller personbilar, kombibilar och självklart även 4x4-bilar. Reser ni i större grupp kan en av våra minibussar passa er utmärkt. Se till att hyra bil i Tromsö hos oss om du vill se fram emot en enkel och smidig resa i nordligaste Norge.Genom att hyra bil på något av våra kontor i Tromsö kan du inte bara välja bland flertalet bilkategorier, utan även anpassa bilen genom tillvalstjänsterna. Med våra tillvalstjänster kan du välja om du vill lägga till en förare till avtalet, utrusta bilen med bilbarnstol eller varför inte ange att du vill ha en navigator installerad. En GPS är perfekt om du inte känner till området så väl. Skräddarsy din hyrbil i Tromsö på bästa sätt genom att välja tillvalstjänster som passar just din resa. Dessa tjänster varierar mellan kontoren. När du bokar en bil på vår hemsida kan vi inte garantera tillgängligheten av enskilda bilmodeller, vi reserverar däremot en bil från din valda kategori.
Nära till nöjen och sevärdheter från vår biluthyrning i Tromsö

Nära till nöjen och sevärdheter från vår biluthyrning i Tromsö

När du väl har hämtat ut din bil på kontoret så ligger en av Norges vackraste städer inom nära räckhåll. En hyrbil i Tromsö kan användas till flera ändamål, från att utforska den fantastiska naturen till att besöka de populära festivalerna eller de historiska och kulturella sevärdheterna. Staden bjuder även på flera populära restauranger, kaféer och butiker. Lyckas du besöka området under en period då staden håller en av sina festivaler kommer du verkligen att se hur Tromsö skiner upp. Varmt välkommen att hyra bil i Tromsö hos oss på Sixt!
Show more

Bra att veta när du hyr bil i Tromsoe

Vad är åldersgränsen för att hyra bil i Tromsoe?
För att hyra en bil hos SIXT på Tromsoe så måste du vara minst 19 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din hyrbil på Tromsoe.
Kan jag välja en annan plats för återlämning i Tromsoe?
Det går att hyra bil enkel väg, exempelvis mellan två kontor, i Tromsoe. En avgift kan tillkomma.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,7
En sammanställning av 268 omdömen
Bilen
(4,8)
På Sixt-kontoret
(4,8)
Återlämningen av bilen
(4,7)

Vanliga frågor om hyrbilar i Tromsoe

Vad behöver jag för att kunna hyra en bil i Tromsoe?
Kan jag boka en bil för en längre tid i Tromsoe?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Tromsoe?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our stations in Tromsoe

Visa mer