Biluthyrning
Trondheim
Fäll ihop
Norge // Trondheim
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Trondheim: Sixt biluthyrning online-bokning

Varmt välkommen in till Sixt biluthyrning i Trondheim. Denna vackra och historiska stad passar utmärkt att utforska med en hyrbil från oss. Vi presenterar en varierad fordonsflotta med personbilar, kombibilar, 4x4-bilar och även minibussar. Påbörja din resa i mellersta Norge genom att hyra bil i Trondheim hos oss på Sixt, så ser vi till att du får en bil som passar för just din resa.

 
 • Trondheim Vaernes Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Vaernes Lufthavn
  7500 Stjørdal

  Må. - Sö.07:00 - 24:00
  Helgdag07:00 - 24:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, 4x4, Lastbil

 • Trondheim

  Sixt Biluthyrning
  Tempeveien 17
  7037 Trondheim

  Må. - Fr.08:00 - 16:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, 4x4, Lastbil

Välj bland tillval hos Sixt biluthyrning i Trondheim

För att din vistelse i Trondheim ska bli så bra som möjligt kan du inte bara välja bland ett stort utbud av bilar, vi erbjuder även tillvalstjänster som kan hjälpa dig under resans gång. Vi bjuder på 100 fria kilometer per dag, olika grundförsäkringar samt vinterdäck vid halt underlag. Du väljer själv om du vill hyra bil i Trondheim med bilbarnstol, extra försäkringar eller varför inte en funktionell navigator. Du kan även registrera en extra förare till din hyrbil i Trondheim. Våra tillvalstjänster varierar mellan våra olika kontor. När du ska boka en hyrbil i Trondheim garanterar vi endast en bil från bilgruppen du väljer, vi kan inte reservera specifika bilmodeller.

Genom att hyra bil i Trondheim blir resan flexibel

Från vår biluthyrnings olika kontor i Trondheim är det lätt att ta sig vidare till en av alla sevärdheter i staden med omnejd. Den intima och färggranna staden fungerar perfekt som bas när du ska utforska omgivningen och naturen. Du kan exempelvis köra österut med din hyrbil från Trondheim för att ta dig till det tjusiga naturområdet Bymarka. Det går även smidigt att köra österut för att komma till Stjördal och Levanger. Det spelar ingen roll vart du väljer att köra när du är i staden, en hyrbil från Sixt ser till att du kommer fram snabbt, säkert och bekvämt.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service