Biluthyrning
Vigra
Fäll ihop
Norge // Vigra
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Vigra: Sixt biluthyrning online-bokning

Välkommen in till vår biluthyrning på Vigra, en vacker ö vid den norska västkusten. Du kan enkelt hyra bil på Vigra genom att boka online och hämta upp bilen vid Ålesund flygplats. Vi har vanliga personbilar, bekväma kombibilar, starka 4x4-bilar och rymliga minibussar i vår fordonsflotta. Med en hyrbil från Vigra är det lätt att utforska både staden och närliggande områden.

 
 • Ålesund Flygplats
  P.boks Vigra Lufthavn
  6040 Vigra

  Må. - Sö.08:00 - 23:00
  Helgdag08:00 - 23:00
  Boka på detta kontoret

 • Ålesund Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  P.boks Vigra Lufthavn
  6040 Vigra

  Må. - Sö.08:00 - 23:00
  Helgdag08:00 - 23:00

  Dygnet runt upphämtning
  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, 4x4, Lastbil

Praktiska tilläggstjänster hos Sixt biluthyrning på Vigra

När du bokar en hyrbil från Vigra kan du både välja mellan flera bilgrupper och därefter även välja bland våra tillvalstjänster. Genom att hyra en bil på Vigra från oss på Sixt får du även 100 fria kilometer per dag, olika försäkringar samt vinterdäck om det behövs. Resenärer besöker oftast Vigra för att ta del av den fantastiska naturen och de vackra omgivningarna. Om du inte känner till området så väl kan det passa bra att utrusta din hyrbil från Vigra med en navigator. På så sätt kan du i lugn och ro köra till de olika sevärdheterna och platserna utan att behöva oroa dig för att köra vilse i Norge. När du väljer att boka en bil online kan du sedan välja de tillvalstjänster som passar bäst för din resa. Vi reserverar en bil från vald fordonskategori men kan inte garantera tillgängligheten av specifika bilmodeller.

Upptäck Norges västkust genom att hyra bil på Vigra

Det enda krav vi har är att föraren ska vara minst 19 år gammal och ha ett års körvana. Uppfyller du våra önskemål så finns det inget som hindrar dig från att köra din hyrbil längst den vackra norska kusten. Se till att besöka ön Giske, belägen endast 15 minuter från Vigra. Via flertalet broar når du enkelt mellan öarna med din hyrbil från Vigra. I regionen kan du besöka flera forntida gravar, bland annat en som är från år 400 före Kristus. Du kan enkelt besöka småstäderna på de närliggande öarna, som exempelvis Ålesund. Härifrån kan du ta motorvägen vidare in i Norge. Varmt välkommen till den vackra ön Vigra!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service