Biluthyrning
Graz
Fäll ihop
Österrike // Graz
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Graz: Sixt biluthyrning online-bokning

Om du vill ha en hyrbil under dina resa till Oesterrike är vi på Sixt biluthyrning i Graz redo att hjälpa dig med alla dina önskemål. Vi har inte bara ett brett utbud av bilar av högsta kvalitet. Vi har också sett till att dela upp dem i kategorier beroende på deras egenskaper för att du ska kunna hitta just din hyrbil i Graz. Här hittar du därför klasser som lyxbil, minibuss, 4x4 och cabriolet som underlättar ditt val när du vill hyra bil i Graz. Vi har också en ekonomi-klass för kvalitetsbilar till ett lägre pris. Vi matchar dina behov med rätt bil i vårt utbud och ser till att du blir nöjd när du besöker vår biluthyrning i Graz.

 
 • Graz Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Flughafenstrasse 51
  8073 Feldkirchen/Graz

  Må. - Fr.07:45 - 19:45

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4

 • Graz

  Sixt Biluthyrning
  Kaerntner Str. 44
  8020 Graz

  Må. - Fr.07:30 - 17:00
  Lö.08:00 - 12:00

  Dygnet runt upphämtning
  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Hyra bil i Graz

Vi på Sixt vet att varje bil måste vara individuellt anpassad efter dig som kund för att du ska få ut maximalt av din resa. Därför har vi tagit fram extratjänster som du kan boka när du vill få praktiska funktioner och bekvämligheter under din resa. Med en GPS kan du enkelt navigera dig under din tid i Oesterrike och besöka nya resmål från vår biluthyrning i Graz. Vi har också bilbarnstol för att hela familjen ska kunna följa med. Det betyder att även om vi inte kan garantera specifika bilmodeller har du alltid möjlighet att få en bil som passar just dig.

Graz, liv och rörelse i vacker miljö

Graz har hela sex universitet vilket gör att du inte kommer att sakna aktiviteter i staden. Här finns en stor kulturscen liksom ett hektiskt nattliv. Med en hyrbil i Graz har du chansen att upptäcka en makalös del av Europa. Det räcker med att åka några mil utanför staden för att du ska kunna se spektakulära bergsvyer. Om du vill se ännu mer av landet kan du ta den vackra vägen till Wien. Om du vill hyra bil i Graz kan du komma förbi oss på Sixt.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service