Biluthyrning
Innsbruck
Fäll ihop
Österrike // Innsbruck
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Innsbruck: Sixt biluthyrning online-bokning

Biluthyrningsföretaget Sixt erbjuder en omfattande fordonsflotta och ett stort utbud av hyrbilstjänster vid Biluthyrning Innsbruck i Oesterrike där du kan välja mellan hyrbilskategorier som ekonomi, 4x4, cabriolet, minibuss eller lyxbil. Vare sig du reser i affärer, i mindre grupp eller är ute på en avkopplande semesterresa tillsammans med familjen kan Sixt hjälpa dig att hitta en hyrbil som matchar din och dina medresenärers behov. Genom att hyra bil i Innsbruck blir din resa både roligare och mer innehållsrik eftersom du hinner uppleva mer samtidigt som du slipper onödig stress och tidsödande planering kring hur du ska förflytta dig mellan olika platser.

 
 • Innsbruck Flygplats
  Fürstenweg 180
  6026 Innsbruck

  Må. - Fr.07:30 - 16:00
  Lö. - Sö.08:00 - 16:00
  Boka på detta kontoret

 • Innsbruck Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Fürstenweg 180
  6026 Innsbruck

  Må. - Fr.07:30 - 16:00
  Lö. - Sö.08:00 - 16:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Att hyra bil i Innsbruck

Ditt Sixtkontor står redo att skräddarsy din personliga hyrbilslösning när du anländer till Biluthyrning Innsbruck så att du snabbt kan ta dig vidare utan några bekymmer. När du har valt ditt fordon har du dessutom möjlighet att komplettera med tilläggstjänster som exempelvis satellitnavigering som hjälper dig att hitta rätt, ett speciellt hyrbilspaket avsett för förare som är under 25 år, barnstolar för familjens yngsta medlemmar samt extra förare, försäkring och obegränsad körsträcka. Du kan själv se vilka lokala erbjudanden som finns tillgängliga för den ort du befinner dig på eller har för avsikt att besöka. Var vänlig och notera att du som hyrestagare inte kan få någon garanti för att specifika bilmodeller finns tillgängliga för uthyrning, detta gäller endast en viss kategori av hyrbilar.

Upplev staden och dess omgivningar med en hyrbil från Innsbruck

Innsbruck som även är känt som Alpernas huvudstad rymmer både vackra medeltida slott, byggnader och intressant kultur. Väl värt ett besök är stadens största turistattraktion Gyllene taket samt slottet i Innsbruck, Ambras slott och St. James-katedralen. Med en hyrbil från Innsbruck kan du genom en kort bilresa bort ta med dig hela familjen på ännu större äventyr i den enastående och storslagna natur som omger staden och är lika fantastisk vilken tid på året du än väljer att besöka denna plats och dess pittoreska omgivningar. För dig som är ute efter skid- och snowboardåkning finns bland annat tillgång till skidparadiset Olympia Ski World dit du enkelt tar med dig hela familjen i när du väljer att hyra bil i Innsbruck.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service