Biluthyrning
Jasionka
Fäll ihop
Polen // Jasionka
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Jasionka: Sixt biluthyrning online-bokning

Sixt biluthyrning i Jasionka kan hjälpa dig att hyra bil när du planerar en vistelse i Polen. Vi har bilar i kategorier som har tagits fram i avsikt att passa alla typer av resenärer. Därför spelar det ingen roll om du åker hit för att besöka klienter i jobbet eller om du har en avslappnande weekendresa inplanerad. Vi kan se till att du får en hyrbil i Jasionka som passar dig, oavsett om du vill ha en 4x4, minibuss, lyxbil, cabriolet eller ekonomi.

 
 • Rzeszów-Jasionka Flygplats
  Jasionka 942
  36-002 Jasionka

  Må. - Ti.08:30 - 18:15
  On. - Fr.10:30 - 18:15
  Boka på detta kontoret

 • Rzeszów-Jasionka Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Jasionka 942
  36-002 Jasionka

  Må. - Ti.08:30 - 18:15
  On. - Fr.10:30 - 18:15

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Hyra bil i Jasionka

När du väljer att hyra bil i Jasionka ser vi inte bara till att din bil har de rätta egenskaperna för din resa. Vi ger dig också en individuell lösning för att din hyrbil i Jasionka ska vara så bekväm som möjligt. Det betyder att vi erbjuder tilläggstjänster som du kan välja till när du vill hyra bil i Jasionka hos oss på Sixt. Här kan du exempelvis få en bilbarnstol eller en GPS till din bil som du hämtar ut på vår biluthyrning i Jasionka. När du bokar en bil hos oss kan du dessvärre inte boka en specifik bilmodell, men du får alltid en bil med egenskaper enligt dina önskemål.

Utforska Jasionka med omnejd

Jasionka är en ort som erbjuder ett enkelt sätt att upptäcka den polska landsbygden. Här kan du ta bilen och köra ut på de vackra landsvägarna för att se det riktiga Polen. Om du vill uppleva stadsliv ligger den större staden Rzeszow bara en mil härifrån. Där kan du bland annat besöka det berömda Lubomirski-palatset som erbjuder en storslagen arkitektur. I Rzeszow finns också flera muséer, däribland det etnografiska muséet, som är ett bra sätt att tillbringa en dag på. När du vill hyra en bil och åka runt i området kan du vända dig till oss på Sixt och låta oss ge dig vägledning vid vår biluthyrning i Jasionka.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service