Biluthyrning i Polen

 

Utgå ifrån någon av dessa platser i Polen

Mest populära bilarna i Polen

* Priserna beräknades den 27.05.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Warszawa Chopin Flygplats, med början den 03.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Upptäck Polen

Sixt biluthyrning i Polen

Sixt biluthyrning i Polen

Upplev allt du vill hinna med att göra under en vistelse i landet genom att hyra bil i Polen. För oss spelar det ingen roll om du är här i nöjen eller affärer för vi kan erbjuda hyrbilar som passar alla ändamål. Vi strävar alltid efter att hitta det fordon som matchar just din specifika vistelse. Från en omfattande fordonspark väljer våra kunder bland bilar i klassen ekonomi såväl som lyx. Hör med oss på vår lokala biluthyrning i Polen vad vi kan erbjuda just här. För oss på Sixt strävar vi alltid efter nöjda kunder och detta åstadkommer vi bland annat genom att kunna erbjuda en rad tilläggstjänster för din hyrbil i Polen. Om du är på en längre resa med familjen är det bekvämt med både bilbarnstol och obegränsad körsträcka. Detta skapar stor frihet att kunna röra sig mellan stad och land. Är ni fler som reser tillsammans kan ni välja att addera en extra förare för att enkelt kunna bytas av längs vägen. Välj bland modeller som 4x4, SUV och cabriolet när du väljer att hyra bil i Polen. Vi på Sixt ser fram emot att guida dig genom alla våra olika alternativ.
Körning regler i Polen

Körning regler i Polen

När man är på resa i utlandet är det bra att tänka på att körreglerna kan skilja sig åt mot hemma. För att det ska bli lättare att hyra bil i Polen har vi listat några praktiska tips.
  • Alla passagerare i bilen måste använda säkerhetsbälte
  • halvljus är obligatoriskt dygnet runt
  • Mobiltelefon får endast användas med handsfree eller öronsnäcka
Vad man kan se med hyrbil i Polen

Vad man kan se med hyrbil i Polen

Polen är ett varierat land när du både finner urbana städer och vacker landsbygd. Att hyra bil är en god idé vad du än vill upptäcka här. Kör smidigt runt i huvudstaden Warszawa för att besöka alla kulturupplevelser och sevärdheter. Ta sedan bilen vidare i landet för att komma till intilliggande platser. Med en hyrd bil vår våra kunder en stor frihet under sin vistelse i landet. Hör med oss om vad som bäst passar dina specifika önskemål.
Show more

Bra att veta när du hyr bil i Polen

Vad är åldersgränsen för att hyra bil i Polen?
För att hyra en bil hos SIXT på Polen så måste du vara minst 19 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Polen.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil i Polen?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,7
En sammanställning av 3356 omdömen
Vägen till Sixt
(4,8)
Bilen
(4,8)
På Sixt-kontoret
(4,8)

Vanliga frågor om hyrbilar i Polen

Kan jag boka en bil för en längre tid i Polen?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Polen?