Biluthyrning på Warszawa Chopin Flygplats

 

Mest populära bilarna i Warszawa Chopin Flygplats

* Priserna beräknades den 01.06.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Warszawa Chopin Flygplats, med början den 08.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Vägbeskrivning till uthyrningskontoret Warszawa Chopin Flygplats

Adress

Zwirki i Wigury 1, 00-906 Warszawa, Polen
Mer information

Kontorstider

mån - fre
07:00 - 23:45
lör
07:00 - 22:00
sön
08:00 - 23:45
Helgdagar
08:00 - 23:45

Våra tjänster på Warszawa Chopin Flygplats

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Hämta upp ditt fordon direkt efter att flyget landat på Warszawa Chopin flygplats. Du som resenär kan alltid välja mellan många olika modeller på Sixt. Välj till exempel mellan en rad olika personbilar och kombibilar från några av världens främsta bilmärken. Att hyra bil på Warszawa Chopin flygplats ger dig som besökare massor av valmöjligheter. Varför inte välja att fortsätta resan i Polen i en sportbil eller cabriolet? Dessutom kan du även göra flera olika sorter av tillval när du väljer vår biluthyrning på Warszawa Chopin flygplats. Vi har adderat tillvalsfunktionerna för att du alltid ska kunna skapa en lösning anpassad efter dina bilbehov.
Hyra bil Warszawa Chopin Flygplats via Sixt

Hyra bil Warszawa Chopin Flygplats via Sixt

Flygplats Warsaw är Polens största internationella flygplats. Över hälften av all flygtrafik i landet startar och landar just här. Vi på Sixt biluthyrning Warszawa Chopin flygplats ser till att du som är flygresenär snabbt kan påbörja din resa i landet. På vårt kontor på Warszawa Chopin flygplats, som ligger i ankomsthallen i terminalen, hämtar du upp din bil. Du får alltid optimala möjligheter att upptäcka allt som regionen erbjuder med en hyrbil på Warszawa Chopin flygplats. Besök vår webbokning för att hyra bil på Warszawa Chopin Flygplats eller kontakta oss per telefon om du har några frågor.
Upptäck en spännande stad

Upptäck en spännande stad

Staden bjuder en mångskiftande historia och en rad intressanta sevärdheter. Med en egen bil väljer du själv hur du vill uppleva staden. Det kungliga slottet, Zamek Królewski, är givetvis ett måste att se. Det Historiska Museet är också en spännande upplevelse eller varför inte besöka Chopinmuseet eller Centrum för samtida konst? Det här är en stad som har mycket att erbjuda sina besökare. Missa inte heller Krakowskie Przedmieście, en gata som knyter samman Gamla stan och det kungliga slottet. Längs gatan ligger en rad historiska sevärdheter.
Show more

Bra att veta när du hyr bil på Warszawa Chopin Flygplats

Vad är åldersgränsen för att hyra bil på Warszawa Chopin Flygplats?
För att hyra en bil hos SIXT på Warszawa Chopin Flygplats så måste du vara minst 19 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Warszawa Chopin Flygplats.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil på Warszawa Chopin Flygplats?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,5
En sammanställning av 1132 omdömen
Bilen
(4,7)
På Sixt-kontoret
(4,6)
Vägen till Sixt
(4,6)

Vanliga frågor om hyrbilar på Warszawa Chopin Flygplats

Kan jag boka en bil för en längre tid på Warszawa Chopin Flygplats?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil på Warszawa Chopin Flygplats?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our nearby locations to Warszawa Chopin Flygplats

Visa mer