Biluthyrning på Warszawa-Modlin Flygplats

 

Mest populära bilarna i Warszawa-Modlin Flygplats

* Priserna beräknades den 27.05.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Warszawa-Modlin Flygplats, med början den 04.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Vägbeskrivning till uthyrningskontoret Warszawa-Modlin Flygplats

Adress

Generala Wiktora Thommee 1a, 05-102 Nowy Dwor Mazowiecki, Polen
Mer information

Kontorstider

mån
10:00 - 21:00
tis
09:00 - 20:00
ons
08:00 - 20:00
tor
10:00 - 22:00
fre
09:00 - 21:00
sön
11:00 - 23:00

Våra tjänster på Warszawa-Modlin Flygplats

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Sixt tillhandahåller ett brett hyrbilssortiment av hyrbilar och biluthyrningstjänster när du ska hyra bil vid Warszawa Modlin Flygplats. Du har möjlighet att välja bland kategorier som exempelvis sport, ekonomi, 4x4, cabriolet, minivan eller lyxbil och även lägga till tjänster som barnstolar, försäkring och obegränsad milkostnad, tilläggsförare och satellitnavigering samt uthyrning för förare under 25 år med mera. Ta gärna reda på vilka specifika möjligheter som gäller för just den plats där du befinner dig.
Hyrbil vid Warszawa Modlin Flygplats - WMI

Hyrbil vid Warszawa Modlin Flygplats - WMI

Warszawa Modlin Flygplats är en internationell flygplats som har kapacitet att ta emot 2-2,3 miljoner passagerare per år. Flygplats Modlin ligger cirka 40 kilometer norr om Warszawas stadskärna och med hyrbil tar man sig in till centrum på ungefär en timme. Det är enkelt att hyra bil vid Warszawa Modlin Flygplats, när du har landat behöver du bara följa skyltarna till biluthyrningsplatsen som ligger på adressen Generala Wiktora Thommee 1a, 05-102 Nowy Dwor Mazowiecki. Vid Biluthyrning Warszawa Modlin Flygplats kan du både hämta ut och även lämna tillbaka din hyrbil. Sixt kan inte garantera att samtliga specifika bilmodeller alltid finns tillgängliga då detta endast gäller för bilmärken.
Sevärda platser att besöka med hyrbil från Flygplats Nowy Dwor Mazowiecki

Sevärda platser att besöka med hyrbil från Flygplats Nowy Dwor Mazowiecki

I Polens huvudstad Warszawa finns ett stort utbud av natursköna områden och populära turistattraktioner för den som turistar eller besöker staden i andra ärenden. Att hyra bil vid Warszawa Modlin Flygplats gör det lättare att få ut mesta möjliga av resan. Här hittar man till exempel flera av världens pampigaste slott, där det kungliga palatset är ett av dem. Andra mäktiga slott som är värda ett besök är Wilanows enorma barockslott och Kulturpalatset. Det finns också många antika och storslagna kyrkor längs Kungsleden i Warszawa. Missa inte heller att göra ett besök i Lazienki-parken, som med alla sina gröna trädgårdar och vackra utsikter är stadens absolut största park. Här finns också ett flertal mycket intressanta museer, där Upprorsmuseet är ett av dem. Nämnas bör också världens största affischmuseum samt Warszawa nationalmuseum. Med en hyrbil från Sixt blir det både roligare och enklare att uppleva mer under resan!
Show more

Bra att veta när du hyr bil på Warszawa-Modlin Flygplats

Vad är åldersgränsen för att hyra bil på Warszawa-Modlin Flygplats?
För att hyra en bil hos SIXT på Warszawa-Modlin Flygplats så måste du vara minst 19 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Warszawa-Modlin Flygplats.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil på Warszawa-Modlin Flygplats?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,9
En sammanställning av 90 omdömen
Service under och efter uthyrningen
(5,0)
På Sixt-kontoret
(5,0)
Bilen
(5,0)

Vanliga frågor om hyrbilar på Warszawa-Modlin Flygplats

Kan jag boka en bil för en längre tid på Warszawa-Modlin Flygplats?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil på Warszawa-Modlin Flygplats?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our nearby locations to Warszawa-Modlin Flygplats

Visa mer