Biluthyrning på Poznan Flygplats

 

Mest populära bilarna i Poznan Flygplats

* Priserna beräknades den 27.05.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Poznan Flygplats, med början den 04.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Vägbeskrivning till uthyrningskontoret Poznan Flygplats

Adress

Bukowska 285, 60-189 Poznan, Polen
Mer information

Kontorstider

mån - tis
09:00 - 23:55
ons - fre
09:00 - 23:00
sön
14:00 - 23:55
Helgdagar
14:00 - 23:55

Våra tjänster på Poznan Flygplats

SIXT rent a car

SIXT rent a car

I samma stund som du vänder dig till oss på Sixt biluthyrning vid Poznan Flygplats påbörjar vi vårt arbete med att förenkla din resa. Vår målsättning är att din upplevelse av att hyra bil hos oss ska vara odelat positiv och därför sätter vi stolthet i att bemöta alla våra kunder med yttersta professionalitet. Det inkluderar också att erbjuda dig som vill hyra bil vid Poznan Flygplats ett brett utbud av hyrbilar i olika kategorier. Här kan du hitta bilar som 4x4, ekonomi, sport, cabriolet, minivan och lyxbil, alla med unika egenskaper. Även om vi inte garantera specifika bilmodeller är det du som bestämmer vilken typ av bil som passar bäst för just din resa.
Hyra bil vid Poznan Flygplats

Hyra bil vid Poznan Flygplats

Vår välkomstdesk i ankomsthallen på Flygplats Poznan hyr årligen ut tusentals bilar till kunder från hela världen. Det betyder att vi på Sixt har skaffat oss en gedigen erfarenhet av biluthyrning och kan tillgodose dina önskemål på ett tillfredsställande sätt när du vill hyra bil vid Poznan Flygplats. När du bokar din bil via telefon eller på nätet kan vi se till att ställa i ordning den inför din ankomst, samtidigt som vi kan utrusta den med extratjänster, som GPS och bilbarnstol, enligt dina preferenser.
Poznan, en stad med historia

Poznan, en stad med historia

När du kör in i Poznan slås du omedelbart av renässansarkitekturen som är påtaglig i hela staden. Under andra världskriget förstördes de äldre kvarteren, men de byggdes upp igen och står idag som en symbol för fred. Med en hyrbil från Poznan Flygplats kan du utforska stadens alla områden i din egen takt. Dessutom kan du enkelt ta dig ut på landsvägarna för att se ännu mer av Polen. Vi på Sixt biluthyrning vid Poznan Flygplats hjälper dig att hitta en hyrbil som passar dig.
Show more

Bra att veta när du hyr bil på Poznan Flygplats

Vad är åldersgränsen för att hyra bil på Poznan Flygplats?
För att hyra en bil hos SIXT på Poznan Flygplats så måste du vara minst 19 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Poznan Flygplats.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil på Poznan Flygplats?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,7
En sammanställning av 127 omdömen
Vägen till Sixt
(5,0)
Service under och efter uthyrningen
(5,0)
Bilen
(4,9)

Vanliga frågor om hyrbilar på Poznan Flygplats

Kan jag boka en bil för en längre tid på Poznan Flygplats?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil på Poznan Flygplats?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our nearby locations to Poznan Flygplats

Visa mer