Biluthyrning på Wroclaw Flygplats

 

Mest populära bilarna i Wroclaw Flygplats

* Priserna beräknades den 01.06.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Wroclaw Flygplats, med början den 08.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Vägbeskrivning till uthyrningskontoret Wroclaw Flygplats

Adress

Graniczna 190, 54-530 Wroclaw, Polen
Mer information

Kontorstider

mån - fre
08:00 - 23:45
lör
11:00 - 17:00
sön
12:00 - 23:45
Helgdagar
12:00 - 20:00

Våra tjänster på Wroclaw Flygplats

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Sixt biluthyrning vid Wroclaw Flygplats kan ge dig som resenär de bästa förutsättningarna för en lyckad resa. Vi tycker att en kvalitativ biluthyrning ska tillhandahålla ett brett utbud av bilar samt ge ett professionellt bemötande och vi arbetar hårt för att uppnå målen vid vår biluthyrning vid Wroclaw Flygplats. Här har du möjlighet att hyra någon av våra högklassiga bilar som är uppdelade i olika kategorier, däribland lyxbil, minivan, sport, ekonomi och 4x4. På så sätt kan du hitta hyrbilen som passar dina resebehov, oavsett om du behöver en bekväm bil i arbetet eller en rymlig bil för familjen.
Hyra bil vid Wroclaw Flygplats

Hyra bil vid Wroclaw Flygplats

Det är endast mil från Flygplats Wroclaw till stadens centrala delar vilket betyder att du snabbt tar dig dit med en hyrbil från Wroclaw Flygplats. Vi på Sixt erbjuder dig möjligheten att boka din bil i god tid före avresa för att den ska vara klar att hämtas upp när du landar på WRO. Du kan exempelvis gå in på vår hemsida och enkelt göra en bokning online eller så kan du ringa ett telefonsamtal till vårt kontor. Vi garanterar inte att du får en specifik bilmodell, men när du uttrycker dina önskemål och behov ser vi till att du får en bil som motsvarar dem när du vill hyra bil vid Wroclaw Flygplats.
Wroclaw, en stad för alla åldrar

Wroclaw, en stad för alla åldrar

I Wroclaw hittar du en aktivitet för alla smaker. Hit reser unga människor för att uppleva det livliga nattlivet i universitetsstaden som har ett brett utbud av barer och restauranger med en generellt låg prisnivå. Hit kommer också kulturintresserade för att se den vackra arkitekturen och gå på opera eller teater. Med en hyrbil kan du också enkelt ta dig över gränsen till Tyskland i väst eller utforska resten av Polen i öst. Vi på Sixt vill gärna hjälpa dig med att hyra bil vid Wroclaw Flygplats.
Show more

Bra att veta när du hyr bil på Wroclaw Flygplats

Vad är åldersgränsen för att hyra bil på Wroclaw Flygplats?
För att hyra en bil hos SIXT på Wroclaw Flygplats så måste du vara minst 19 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Wroclaw Flygplats.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil på Wroclaw Flygplats?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,8
En sammanställning av 377 omdömen
Återlämningen av bilen
(5,0)
Vägen till Sixt
(4,9)
Överlämningen av bilen
(4,8)

Vanliga frågor om hyrbilar på Wroclaw Flygplats

Kan jag boka en bil för en längre tid på Wroclaw Flygplats?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil på Wroclaw Flygplats?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our nearby locations to Wroclaw Flygplats

Visa mer