Biluthyrning på Krakow Flygplats

 

Mest populära bilarna i Krakow Flygplats

* Priserna beräknades den 02.06.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Krakow Flygplats, med början den 09.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Vägbeskrivning till uthyrningskontoret Krakow Flygplats

Adress

Kpt. M. Medweckiego 1, 32-083 Balice, Polen
Mer information

Kontorstider

mån - fre
08:00 - 23:45
lör
09:00 - 21:00
sön
09:00 - 23:45
Helgdagar
09:00 - 23:45

Våra tjänster på Krakow Flygplats

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Ska du på en resa till Polen? En smidig och smart lösning är idé är att boka en bil som du hämtar upp direkt när du landat på Krakow flygplats. Du får alltid många hyrbilsmöjligheter då du väljer att hyra bil på Krakow flygplats. Välj mellan allt från rymliga personbilar och kombibilar eller varför inte boka en 4x4?Dessutom kan du välja mellan en rad olika tilläggstjänser på vår biluthyrning på Krakow flygplats. Dessa tilläggstjänster är skapade för att göra din resa så enkel och bekväm som möjligt. Om du snabbt vill komma igång med körningen är det ett smart och prisvärt val att hyra bil på Krakow flygplats.
Prisvärd lösning från Sixt

Prisvärd lösning från Sixt

Flygplats Krakow, som är belägen cirka 15 kilometer från stadskärnan, är störst i hela Krakow-området. Vi på Sixt biluthyrning Krakow flygplats hjälper dig med allt som behövs för du så snabbt som möjligt kunna påbörja färden i landet. Du hämtar enkelt upp ditt hyrfordon på vårt Sixt kontor på Krakow flygplats, du hittar oss på område T1. Besök vår webbsida för att hyra bil på Krakow flygplats. Du får alltid stor möjlighet att upptäcka allt som landet erbjuder med en hyrbil från Krakow flygplats.
Upptäck spännande Krakow

Upptäck spännande Krakow

Krakow är en stad med gammaldags atmosfär. Många människor kallar den för en sagostad och det är lätt att förstå varför. Det stora torget, Rynek Glowny, är ett måste att besöka. Här finns även ett stort interaktivt museum som berättar stadens historia. Under medeltiden var det här det största torget i hela Europa. Det är även ett måste att besöka Kazmierz, stadens judiska kvarter. Här kan du uppleva den judiska kulturen och historien. Stadsdelen är även fylld med mysiga kaféer, restauranger och barer. Med en egen bil lägger du upp din resa precis så som du önskar. Varför inte passa på att även utforska stadens vackra omgivningar?
Show more

Bra att veta när du hyr bil på Krakow Flygplats

Vad är åldersgränsen för att hyra bil på Krakow Flygplats?
För att hyra en bil hos SIXT på Krakow Flygplats så måste du vara minst 19 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Krakow Flygplats.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil på Krakow Flygplats?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,8
En sammanställning av 793 omdömen
Vägen till Sixt
(4,9)
Bilen
(4,9)
Överlämningen av bilen
(4,9)

Vanliga frågor om hyrbilar på Krakow Flygplats

Kan jag boka en bil för en längre tid på Krakow Flygplats?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil på Krakow Flygplats?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our nearby locations to Krakow Flygplats

Visa mer