Biluthyrning på Lodz Flygplats

 

Mest populära bilarna i Lodz Flygplats

* Priserna beräknades den 27.05.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Lodz Flygplats, med början den 05.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Vägbeskrivning till uthyrningskontoret Lodz Flygplats

Adress

Gen. S. Maczka 35, 94-328 Lodz, Polen
Mer information

Kontorstider

mån - tis
09:00 - 17:00
ons
09:00 - 18:30
tor
11:00 - 17:00
fre
09:00 - 17:00

Våra tjänster på Lodz Flygplats

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Dags för en resa till Polen? Boka en bil från Sixt som du hämtar upp direkt efter ankomst på Lodz Lublinek flygplats. Du som förare kan alltid välja mellan många olika modeller på Sixt. Välj till exempel liten personbil eller varför inte en rymlig kombi med gott om plats för hela familjen? Som flygresenär får du ett stort antal alternativ när du väljer att hyra bil på Lodz Lublinek flygplats. Även sportbilar, cabrioleter och 4x4 finns tillgängliga på vår biluthyrning Lodz Lublinek flygplats. Dessutom kan du även göra flera olika typer av tillval när du bokar en bil på på flygplats Lodz Lublinek. Tillvalsfunktionerna är skapade för att skräddarsy din resa utifrån dina resbehov. Att hyra bil på Lodz Lublinek flygplats har aldrig andra ord aldrig varit enklare.
Hyra bil på Lodz Lublinek flygplats

Hyra bil på Lodz Lublinek flygplats

Lodz Lublinek, IATA LCJ, ligger i den centrala del av landet cirka 6 kilometer sydväst om stadskärnan i Lodz. Den hamnar på plats åtta över listan över landets största flygplatser sett till antalet passagerare. Här på Sixt biluthyrning Lodz Lublinek flygplats ser vi naturligtvis till att du som är resenär snabbt kan påbörja din bilresa i landet. På vårt kontor på Lodz Lublinek flygplats, som ligger i nära anslutning till terminalerna, hämtar du upp din bil. Med en egen hyrbil från Lodz Lublinek flygplats är du redo att upptäcka allt som området har att erbjuda.
Kultur och historia

Kultur och historia

Lodz ligger cirka 120 km sydväst om huvudstaden Warszawa. I landets tredje största stad finns mycket att se och uppleva, här möts det nya och gamla i en spännande mix. Piotrkowskagatan räknas som stadens kulturella centrum och Frihetstorget är ett en av dess höjdpunkter. Det är även att se de judiska kvarteren och se monument som Izrael Poznański-mausoleet. På Lodz Museum Sztuki kan du se en av Europas mest spännande samlingar av 1900- och 2000-talskonst.
Show more

Bra att veta när du hyr bil på Lodz Flygplats

Vad är åldersgränsen för att hyra bil på Lodz Flygplats?
För att hyra en bil hos SIXT på Lodz Flygplats så måste du vara minst 19 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Lodz Flygplats.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil på Lodz Flygplats?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

5,0
En sammanställning av 84 omdömen
Återlämningen av bilen
(5,0)
Överlämningen av bilen
(5,0)
Vägen till Sixt
(5,0)

Vanliga frågor om hyrbilar på Lodz Flygplats

Kan jag boka en bil för en längre tid på Lodz Flygplats?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil på Lodz Flygplats?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our nearby locations to Lodz Flygplats

Visa mer