Biluthyrning på Lodz

 

Mest populära bilarna i Lodz

* Priserna beräknades den 05.06.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Lodz, med början den 12.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Vägbeskrivning till uthyrningskontoret Lodz

Adress

aleja Unii Lubelskiej 1, 90-001 Lodz, Polen
Mer information

Kontorstider

mån - fre
10:00 - 18:00

Våra tjänster på Lodz

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Planerar du en resa till Polen? När du ska hyra bil i Lodz gör du det smidigt och snabbtvia oss på Sixt. Hög service och ett stort urval av bilar gör vår biluthyrning i Lodz till det bästa valet när du besöker staden. Du hittar oss ett stenkast från Park im. Józefa Piłsudskiego, nära busstationen PKP łódź Kaliska. Att hyra bil i Lodz ger dig möjlighet att besöka vilka platser du vill- kanske fortsätter även resan utanför stadens gränser?Ta del av våra erbjudanden och gör en bokning redan idag. Frågor angående att boka en hyrbil i Lodz? Hör av dig till oss på Sixt!
Med hyrbil i Lodz får du stora möjligheter Fortsätt din resa i Lodz i en personbil eller en kombibil. Gå in på Sixt webbsida, här presenteras alla våra olika modeller och som du ser är det även möjligt att boka sportbilar, cabrioleter, 4x4och lastbilar. Eller hör av dig till oss för att hyra en bil i Lodz. Du kan dessutom välja mellan en rad olika tilläggstjänster och på så sätt skräddarsy en lösning som passar din resa. Kanske reser du med familjen och behöver boka en bilbarnstol? Inga problem! Det ordnar vi! Boka en hyrbil redan idag och ta chansen att upptäcka allt som finns att uppleva här i Lodz. Med en egen semesterbil får du fler möjligheter att planera din resa precis som du vill ha den.
Show more

Bra att veta när du hyr bil på Lodz

Vad är åldersgränsen för att hyra bil på Lodz?
För att hyra en bil hos SIXT på Lodz så måste du vara minst 21 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Lodz.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil på Lodz?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

5,0
En sammanställning av 12 omdömen
Återlämningen av bilen
(5,0)
Överlämningen av bilen
(5,0)
Bilen
(5,0)

Vanliga frågor om hyrbilar på Lodz

Kan jag boka en bil för en längre tid på Lodz?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil på Lodz?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our nearby locations to Lodz

Visa mer