Biluthyrning på Lodz Widzew Tågstation

 

Finns i över 105 länder

Hyrbilar jorden runt i 110 år

Premiumflotta

Känn dig som en VIP vart du än kör i våra bilar

Nya bilar

Vi har den nyaste fordonsflottan i stan

Helt digitalt

Du slipper köa vid disken

Mest populära bilarna i Lodz Widzew Tågstation

* Priserna beräknades den 07.02.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Lodz Widzew Tågstation, med början den 14.02.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Vägbeskrivning till Lodz Widzew Tågstation kontoret

Adress

ul. Sluzbowa 8, 92-305 Lodz, Polen
Mer information

Kontorstider

mån - fre
09:30 - 15:30

Våra tjänster hos Lodz Widzew Tågstation

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Vi på Sixt gör allt för att din semester i Polen ska bli så enkel som möjligt. Vi har lång erfarenhet av biluthyrning i många av världens länder och har fordon för alla typer av resor Genom att välja en av världens främsta hyrbilsförmedlare kan du alltid känna dig känna stor trygghet under resan. Vårt uthyrningskontor är centralt beläget i anslutning till stationen. Kanske finns det en särskild plats utanför staden som du alltid drömt om att få besöka? Det är enkelt att förverkliga drömmen med en egen bil. Att hyra bil i Lodz Widzew Tågstation är ett prisvärt val för besökaren som vill se mycket av Lodz och dess omgivningar.
Upptäck staden med egen bil - Sixt gör resan i Lodz enkel

Upptäck staden med egen bil - Sixt gör resan i Lodz enkel

Välj vilken bil som passar din resa bäst direkt på vår hemsida. Som du kan se så har vi bilmodeller i alla prisklasser. Vi erbjuder till exempel personbilar, kombibilar, sportbilar, cabrioleter, 4x4 och lastbilar på vår biluthyrning på Lodz Widzew Tågstation. Du kan med andra ord reservera en bil få så väl ledigheten som resan i jobbets räkning. En reservation för en hyrbil Lodz Widzew Tågstation kan givetvis även göras genom att kontakta vårt team via telefon. Att välja att hyra bil i Lodz Widzew Tågstation innebär även möjligheten att dessutom göra en många olika tillvalslösningar. Boka en egen hyrbil på Lodz Widzew Tågstation redan nu och ta del av våra förmånliga pris erbjudanden. Sixt erbjuder alltid dig prisvärda upplägg med möjlighet att skapa en hyrbilslösning som passar just dina behov. Välkommen att hyra bil på Lodz Widzew Tågstation!
Show more
Bra att veta när du hyr bil på Lodz Widzew Tågstation
Vad är åldersgränsen för att hyra bil på Lodz Widzew Tågstation?
För att hyra en bil hos SIXT på Lodz Widzew Tågstation så måste du vara minst 21 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Lodz Widzew Tågstation.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil på Lodz Widzew Tågstation?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor
Vanliga frågor om hyrbilar på Lodz Widzew Tågstation
Kan jag boka en bil för en längre tid på Lodz Widzew Tågstation?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil på Lodz Widzew Tågstation?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our nearby locations to Lodz Widzew Tågstation

Visa mer