Biluthyrning
Ozarowice
Fäll ihop
Polen // Ozarowice
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Ozarowice: Sixt biluthyrning online-bokning

Ska du en en semesterresa till Ozarowice i södra Polen? Vi på Sixt Biluthyrning Ozarowice har ett brett utbud av fordon för alla resbehov. Behöver du gott om platsutrymme under till exempel en resa med familjen är ett tips att boka en en minibuss! 4x4, cabriolet, lyxbil finns naturligtvis också tillgängliga i det stora utbudet här på vårt kontor i Ozarowice.

 
 • Katowice Pyrzowice Flygplats
  Wolnosci 90
  42-625 Ozarowice

  Må. - On.09:00 - 24:00
  To. - Fr.09:00 - 20:00
  Sö.12:00 - 24:00
  Helgdag12:00 - 21:00
  Boka på detta kontoret

 • Katowice Pyrzowice Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Wolnosci 90
  42-625 Ozarowice

  Må. - On.09:00 - 24:00
  To. - Fr.09:00 - 20:00
  Sö.12:00 - 24:00
  Helgdag12:00 - 21:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Boka enkelt på nätet

I vår webbokning hittar du all information om storlek och här du kan hyra bil i Ozarowice snabbt och enkelt. Dessutom kan du också göra flera olika typer av tillvalsfunktioner på vår biluthyrning i Ozarowice. En särskild fordonsmodell kan dock in garanteras vid din bokning på Sixt. Har du något som du undrar över då det gäller att hyra bil i Ozarowice , hör av dig till oss! Då du bokar en hyrbil får du givetvis stor flexibilitet när du lägger upp din resa i Polen. Sixt finns i dag i över 105 länder. Vi hjälper alltid dig som bilförare att hitta en lösning då gäller hyrbil i Ozarowice , berätta vilka behov och önskemål du har till exempel för bekvämlighet och ekonomi?

Biluthyrning Ozarowice

Ta del av allt intressant som staden Ozarowice erbjuder. När du bokar en hyrbil får du möjlighet att utforska hela regionen smidigt och enkelt. Tack vare vårt kontors centrala läge tar du dig dit enkelt till platserna du vill se du önskar under din semesterresa. Med en egen en hyrbil i Ozarowice kan du ta chansen att besöka den vackra regionen Gmina. Att hyra bil i Ozarowice ger dig även möjligheten att bila till Tarnowskie Góry som ligger 14 kilometer bort liksom Katowice som är beläget 25 kilometer härifrån. Att använda en hyrbil under semestern är ett perfekt val för dig som vill uppleva mycket.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service