Biluthyrning i Ozarowice

 

Mest populära bilarna i Ozarowice

* Priserna beräknades den 26.05.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Katowice Pyrzowice Flygplats, med början den 02.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Våra tjänster på Ozarowice

Boka enkelt på nätet

Boka enkelt på nätet

Ska du en en semesterresa till Ozarowice i södra Polen? Vi på Sixt Biluthyrning Ozarowice har ett brett utbud av fordon för alla resbehov. Behöver du gott om platsutrymme under till exempel en resa med familjen är ett tips att boka en en minibuss! 4x4, cabriolet, lyxbil finns naturligtvis också tillgängliga i det stora utbudet här på vårt kontor i Ozarowice.I vår webbokning hittar du all information om storlek och här du kan hyra bil i Ozarowice snabbt och enkelt. Dessutom kan du också göra flera olika typer av tillvalsfunktioner på vår biluthyrning i Ozarowice. En särskild fordonsmodell kan dock in garanteras vid din bokning på Sixt. Har du något som du undrar över då det gäller att hyra bil i Ozarowice , hör av dig till oss! Då du bokar en hyrbil får du givetvis stor flexibilitet när du lägger upp din resa i Polen. Sixt finns i dag i över 105 länder. Vi hjälper alltid dig som bilförare att hitta en lösning då gäller hyrbil i Ozarowice , berätta vilka behov och önskemål du har till exempel för bekvämlighet och ekonomi?
Biluthyrning Ozarowice

Biluthyrning Ozarowice

Ta del av allt intressant som staden Ozarowice erbjuder. När du bokar en hyrbil får du möjlighet att utforska hela regionen smidigt och enkelt. Tack vare vårt kontors centrala läge tar du dig dit enkelt till platserna du vill se du önskar under din semesterresa. Med en egen en hyrbil i Ozarowice kan du ta chansen att besöka den vackra regionen Gmina. Att hyra bil i Ozarowice ger dig även möjligheten att bila till Tarnowskie Góry som ligger 14 kilometer bort liksom Katowice som är beläget 25 kilometer härifrån. Att använda en hyrbil under semestern är ett perfekt val för dig som vill uppleva mycket.
Show more

Bra att veta när du hyr bil i Ozarowice

Vad är åldersgränsen för att hyra bil i Ozarowice?
För att hyra en bil hos SIXT på Ozarowice så måste du vara minst 19 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din hyrbil på Ozarowice.
Kan jag välja en annan plats för återlämning i Ozarowice?
Det går att hyra bil enkel väg, exempelvis mellan två kontor, i Ozarowice. En avgift kan tillkomma.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,9
En sammanställning av 208 omdömen
På Sixt-kontoret
(5,0)
Överlämningen av bilen
(4,9)
Vägen till Sixt
(4,9)

Vanliga frågor om hyrbilar i Ozarowice

Vad behöver jag för att kunna hyra en bil i Ozarowice?
Kan jag boka en bil för en längre tid i Ozarowice?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Ozarowice?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our stations in Ozarowice

Visa mer