Biluthyrning
Angra do Heroismo
Fäll ihop
Portugal // Angra do Heroismo
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Angra do Heroismo: Sixt biluthyrning online-bokning

För att få ut så mycket som möjlighet av din vistelse på Azorerna föreslår vi att du hyr en bil på Sixt biluthyrning i Angra Do Heroismo. Sixt är bekant för vår omfattande fordonspark, där du kan hitta det mesta från en lyxbil, en 4x4 eller cabriolet till en enkel ekonomi-variant eller en minibuss. På vår biluthyrning i Angra Do Heroismo är utbudet dock lite mer begränsat, här erbjuder vi kategorin person- och kombibilar. Varmt välkommen att hyra bil i Angra Do Heroismo!

 
 • Azorerna Angra do Heroismo
  Angra Hotel Garden,Praça Velha
  9700-201 Angra do Heroismo

  Må. - Sö.09:00 - 18:00
  Boka på detta kontoret

 • Azorerna Angra do Heroismo

  Sixt Biluthyrning
  Angra Hotel Garden,Praça Velha
  9700-201 Angra do Heroismo

  Må. - Sö.09:00 - 18:00

  Dygnet runt upphämtning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, 4x4

Skräddarsy din hyrbil i Angra Do Heroismo

Kunderna som kommer till vår biluthyrning i Angra Do Heroismo i Portugal har ofta olika önskemål angående deras hyrbil. Vissa reser med små barn och behöver en barnstol, andra vill gärna ha en extra förare eller en bil med satellitnavigering. För att möta olika önskemål erbjuder Sixt en rad sådana tilläggstjänster, beroende på bilmodell. Vi vill även passa på att nämna att vid hyra av bil i Angra Do Heroismo garanterar vi fordonskategorin, men inte en viss bilmodell.

Utforska ön Terceira med din hyrbil Angra Do Heroismo

Angra är en liten stad på den lilla ön Terceira, belägen i ögruppen Azorerna, i Portugal, men långt ifrån fastlandet. Om det stämmer att kärt barn har många namn, så torde torget Praça Velha vara synnerligen omtyckt i den lilla staden. Det går nämligen omväxlande även under namnen Praça de São Cosmo e Daimão samt Praça dos Restoradores. Det stora torget dominerar mycket av stadslivet. Missa inte den vackra kyrkan Igreja da Misericórdia, målad i en ljusblå nyans som påminner om det näraliggande havet. Den som varit förutseende nog att hyra en bil i Angra Do Heroismo tar sig enkelt runt på ön Terceira. Den som gillar att vindsurfa bör ta sig till Praia da Vitória, drygt två mil bort.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service