Biluthyrning i Portugal

 

Utgå ifrån någon av dessa platser i Portugal

Mest populära bilarna i Portugal

* Priserna beräknades den 05.06.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Lissabon Flygplats, med början den 12.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Upptäck Portugal

Biluthyrning i Portugal med stora möjligheter

Biluthyrning i Portugal med stora möjligheter

Upplev bekvämligheten Sixt erbjuder för dig som vill hyra bil i Portugal. Med en egen bil tar du dig enkelt runt i landet som har så mycket att erbjuda. Boka en bil från Sixt som passar just dina resebehov och upplev allt från storstäder till härliga badstränder. Eller kanske vill du resa till små byarna i bergen? Du som väljer att hyra bil Portugal kan välja mellan bilar i bred fordonsflotta som rymmer bilar i alla prisklasser och storlekar. Det omfattande utbudet på Sixt rymmer bland annat kombibilar, 4x4, cabrioleter, sportbilar ochminibussar. Dessutom kan du alltid välja mellan olika ekonomi- och tillvalslösningar. Genom vår biluthyrning får du ut det mesta av din vistelse i Portugal. Du kan boka en bil direkt på vår hemsida. Oavsett vilken bil som du väljer att boka på vår biluthyrning i Portugal kan du dessutom välja en rad olika tillval. En specifik fordonsmodell kan dock inte garanteras vid din bokning.
Viktigt att tänka på vid  körning i landet

Viktigt att tänka på vid körning i landet

När man kör bil utomlands är det så klart viktigt att alltid ha koll på de lokala trafikreglerna samt säkerhetsföreskrifter. Vad är det då man ska tänka då det gäller körning av en hyrbil i Portugal?
  • Först och främst bör du tänka på att körstilen i Sverige och Portugal skiljer sig åt, så ta det alltid försiktigt i trafiken!
  • Du måste vara minst 18 år gammal för att få hyra bil Portugal, du måste dessutom ha haft ditt körkort under minst ett års tid.
  • Vid användning av mobiltelefon under körningen måste hands free användas.
  • Tänk på att vissa motorvägar är avgiftsbelagda.
Upplev landet med en egen bil

Upplev landet med en egen bil

Med en egen hyrbil i Portugal kan du upptäcka allt som området har att erbjuda. Många väljer att börja sin resa i Lissabon men landet lockar även med sol och bad och en underbar natur. Varför inte besöka de vackra Azorerna eller drömstränderna längs sydkust i Algarve?
Show more

Bra att veta när du hyr bil i Portugal

Vad är åldersgränsen för att hyra bil i Portugal?
För att hyra en bil hos SIXT på Portugal så måste du vara minst 19 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Portugal.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil i Portugal?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,5
En sammanställning av 34008 omdömen
Vägen till Sixt
(4,8)
Överlämningen av bilen
(4,7)
Återlämningen av bilen
(4,7)

Vanliga frågor om hyrbilar i Portugal

Kan jag boka en bil för en längre tid i Portugal?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Portugal?