Biluthyrning i Funchal

 

Mest populära bilarna i Funchal

* Priserna beräknades den 07.06.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Madeira Funchal Flygplats, med början den 14.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Våra tjänster på Funchal

Att hyra bil i Funchal

Att hyra bil i Funchal

Via Sixt biluthyrning i Funchal kan din resa starta på riktigt oavsett om den gäller semester eller jobb. Du finner här ett stort sortiment utav bilkategorier så att du kan välja en hyrbil i Funchal som passar dina personliga önskemål. Ekonomi, 4x4 och minibuss är förstås de kategorier som de allra flesta känner sig mest bekväma med. Vill man istället ta ut svängarna något finns även möjligheten att hyra en lyxbil eller varför inte en cabriolet under sin vistelse i Portugal.Varför nöja sig med en vanlig hyrbil? På Sixt är det viktigt att den personliga körupplevelsen anpassas även på detaljnivå. Med hjälp av tilläggstjänster kan du därför göra din bokning ännu mer specialiserad. När du vill hyra bil i Funchal erbjuder vi bland annat GPS, barnstol och tilläggsförare till din hyrbil. Självklart finner du även en stor bredd av försäkringsalternativ som gör att du kan känna dig helt trygg i din hyrbil i Funchal. Det är dock viktigt att poängtera att det förekommer lokala avvikelser i tillgängligheten av både tilläggsval och bilkategorier på vår biluthyrning i Funchal. För att vara säker på att få tillgång till det just du önskar rekommenderar vi alltid att du gör din bokning vi Sixt hemsida eller app.
Med bil i Funchal

Med bil i Funchal

Från vår biluthyrning i Funchal kan du snabbt starta din vistelse på södra delen av Madeira, Portugal. Staden bjuder på massvis av genuin kultur och upplevelser som är typiska för ön. När du vill hyra bil i Funchal är det smidigt att ta sig upp i berget där det finns utflykter som passar både för stora och små. Det är populärt bland portugiserna att ta bilen till någon av utkiksplatserna och äta medhavd picknick. Monte Palace Tropical Garden är en botanisk trädgård som har världsstatus genom sitt gedigna utbud av blommor.
Show more

Bra att veta när du hyr bil i Funchal

Vad är åldersgränsen för att hyra bil i Funchal?
För att hyra en bil hos SIXT på Funchal så måste du vara minst 19 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din hyrbil på Funchal.
Kan jag välja en annan plats för återlämning i Funchal?
Det går att hyra bil enkel väg, exempelvis mellan två kontor, i Funchal. En avgift kan tillkomma.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,7
En sammanställning av 2745 omdömen
Vägen till Sixt
(4,8)
Överlämningen av bilen
(4,8)
Återlämningen av bilen
(4,8)

Vanliga frågor om hyrbilar i Funchal

Vad behöver jag för att kunna hyra en bil i Funchal?
Kan jag boka en bil för en längre tid i Funchal?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Funchal?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our stations in Funchal

Visa mer