Biluthyrning på Lissabon Flygplats

 

Mest populära bilarna i Lissabon Flygplats

* Priserna beräknades den 27.05.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Lissabon Flygplats, med början den 03.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Vägbeskrivning till uthyrningskontoret Lissabon Flygplats

Adress

Alameda das Com. Portuguesas, 1700-111 Lisboa, Portugal
Mer information

Kontorstider

mån - sön
06:00 - 00:00
Helgdagar
06:00 - 00:00

Våra tjänster på Lissabon Flygplats

Sixt Biluthyrning vid Lissabon Flygplats, LIS

Sixt Biluthyrning vid Lissabon Flygplats, LIS

Har du planer på att besöka Portugals huvudstad? Oavsett om du besöker Lissabon på semester eller med jobbet kan du hyra flera typer av bilar genom oss på Sixt. Vi erbjuder personbilar, kombibilar och även läckra sportbilar och cabrioleter. I vår stora vagnpark hittar du även 4x4 och lastbilar. Observera att vi inte reserverar specifika bilmodeller utan endast ett fordon från vald fordonskategori. Vi på Sixt gör det enkelt för dig att hyra bil vid Lissabon Flygplats. Du bokar snabbt och smidigt din bil här på nätet. På hemsidan kan du dessutom hantera eventuella tillval som GPS, försäkringspaket och registrering av extra förare. Med en hyrbil från Lissabon Flygplats kan du enkelt utforska huvudstaden och närliggande sevärdheter!
Lätt att hyra bil hos Sixt på Lissabon Flygplats

Lätt att hyra bil hos Sixt på Lissabon Flygplats

Från vår biluthyrning vid Lissabon Flygplats, även kallad Aeroporto da Portela de Sacavém, kan du snabbt ta dig in till huvudstadens centrala stadsdelar. Portugal bjuder inte bara på mestadels vackert väder, i Lissabon kan du även njuta av härlig shopping och unik arkitektur. Genom att hyra bil vid Lissabon Flygplats kan du i din egen takt utforska allt som staden och landet har att erbjuda. Upptäck den vackra stranden Costa da Caparica, endast 20 minuters bilfärd från flygplatsen, eller blicka ut över havet från de berömda klipporna vid Cabo da Roca, 40 minuters bilfärd från flygplatsen.
Utforska en unik stad med din hyrbil från Sixt

Utforska en unik stad med din hyrbil från Sixt

Den kulturella staden Lissabon är fylld med historiska platser och vackra sevärdheter. Ett tips är att ta en tur mot skyarna med de unika liftarna Elevador de Santa Justa och Elevador Da Bica. Härifrån kan du njuta av några av de bästa vyerna över staden. Vill du vidga dina vyer tar din hyrbil dig snabbt vidare till närliggande städer som exempelvis strandfavoriten Setúbal, belägen cirka 40 minuter från flygplatsen. Vi på Sixt önskar dig varmt välkommen till Portugal och vi hjälper dig mer än gärna att hitta en passande hyrbil.
Show more

Bra att veta när du hyr bil på Lissabon Flygplats

Vad är åldersgränsen för att hyra bil på Lissabon Flygplats?
För att hyra en bil hos SIXT på Lissabon Flygplats så måste du vara minst 19 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Lissabon Flygplats.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil på Lissabon Flygplats?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,5
En sammanställning av 10042 omdömen
Vägen till Sixt
(4,8)
Återlämningen av bilen
(4,7)
På Sixt-kontoret
(4,6)

Vanliga frågor om hyrbilar på Lissabon Flygplats

Kan jag boka en bil för en längre tid på Lissabon Flygplats?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil på Lissabon Flygplats?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?