Biluthyrning på Faro Flygplats

 

Mest populära bilarna i Faro Flygplats

* Priserna beräknades den 05.06.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Faro Flygplats, med början den 12.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Vägbeskrivning till uthyrningskontoret Faro Flygplats

Adress

Aeroporto Faro, 8006-901 Faro, Portugal
Mer information

Kontorstider

mån - sön
06:00 - 00:00
Helgdagar
06:00 - 00:00

Våra tjänster på Faro Flygplats

Sixt Biluthyrning vid Faro Flygplats

Sixt Biluthyrning vid Faro Flygplats

I Portugals sydligaste region ligger staden Faro. Genom oss på Sixt kan du hyra bil vid Faro Flygplats på ett enkelt och smidigt sätt. Boka din bil på nätet så är den redo att hämtas direkt när du har landat. Vi erbjuder fordon som passar oavsett om du är här för att semestra eller i affärssyfte. Välj bland lättkörda personbilar, rymliga kombibilar, eleganta cabrioleter, snabba sportbilar, starka 4x4 bilar och rymliga lastbilar. Observera att vi inte kan garantera en specifik bilmodell, men att det går bra att reservera en bil från önskad fordonskategori. Från Sixt Biluthyrning vid Faro Flygplats tar du dig enkelt vidare till din slutdestination.
Enkelt att hyra bil hos Sixt vid Faro Flygplats

Enkelt att hyra bil hos Sixt vid Faro Flygplats

Faro är en charmig stad med vackra kullerstensgator och fina parker. Den kultur- och historieintresserade kan ta sig till Faro Old Town, en väldigt gammal men välbevarad del av staden. På grund av sitt läge vid Algarvekusten är Faro en perfekt utgångspunkt för att utforska natursköna omgivningar. Genom att hyra bil vid Faro Flygplats kan du smidigt ta dig till några av Portugals vackraste stränder. Praia da Rocha ligger en timmas bilfärd från Faro och stadens egen strand ligger bara 15 minuter från vår biluthyrning vid Faro Flygplats.
Sixt förenklar din vistelse i Faro

Sixt förenklar din vistelse i Faro

När du själv kan köra till dina destinationer med en hyrbil från Faro Flygplats blir din resa genast mycket enklare. Från Aeroporto Internacional de Faro, FAO, kan du ta dig till många närliggande sevärdheter. På 30 minuters bilfärd når du den pittoreska staden Tavira eller varför inte köra längst med Algarvekusten till härliga Cabo de Sao Vicente? Vägen dit kantas av natursköna vyer och du kan även göra ett stopp i staden Lagos, en turistort som är känd för sina vackra stränder. Genom att hyra bil vid Faro Flygplats utforskar du enkelt allt vad den vackra kusten i Portugal har att erbjuda.
Show more

Bra att veta när du hyr bil på Faro Flygplats

Vad är åldersgränsen för att hyra bil på Faro Flygplats?
För att hyra en bil hos SIXT på Faro Flygplats så måste du vara minst 19 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Faro Flygplats.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil på Faro Flygplats?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,4
En sammanställning av 5079 omdömen
Vägen till Sixt
(4,8)
Överlämningen av bilen
(4,7)
Återlämningen av bilen
(4,5)

Vanliga frågor om hyrbilar på Faro Flygplats

Kan jag boka en bil för en längre tid på Faro Flygplats?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil på Faro Flygplats?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our nearby locations to Faro Flygplats

Visa mer