Biluthyrning i Faro

 

Mest populära bilarna i Faro

* Priserna beräknades den 05.06.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Faro Flygplats, med början den 12.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Våra tjänster på Faro

Skräddarsy din hyrbil i Faro

Skräddarsy din hyrbil i Faro

Få ut så mycket som möjligt av din vistelse i Algarve och Portugal genom att hyra en bil på Sixt biluthyrning i Faro. Ta en titt i Sixt omfattande fordonspark som innehåller det mesta i spannet mellan en lyxbil, småbil och minibuss. På vår biluthyrning i Faro står följande fordonskategorier till bud: person- och kombibil, sportbil och cabriolet, 4x4, samt lastbil. Varmt välkommen att hyra bil i Faro! Kunderna som kommer til vår biluthyrning i Faro har ofta egna önskemål rörande deras hyrbil. Vissa vill ha en extra förare, andra behöver en barnstol eller satellitnavigering. När du ska hyra bil i Faro har du därför även möjlighet att köpa en rad sådana tilläggstjänster, beroende på bilmodell. Vi vill också påpeka att vid hyra av bil i Faro hos Sixt garanterar vi vald fordonskategori, men inte en specifik bilmodell.
Lär känna Algarve med din hyrbil i Faro

Lär känna Algarve med din hyrbil i Faro

Faros och Algarves ekonomi vilar till stor del på de många nordeuropeiska turister som kommer hit under sommarhalvåret. Men Faro har mer än bara soliga stränder att erbjuda. Missa inte den gotiska katedralen, Sé Catedral de Faro, som till den största delen byggdes på 1400-talet. Missa inte heller den överdimensionerade fotbollsstadion Estádio Algarve, som byggdes inför EM i Portugal 2004, men i dag mest tjänar som Gibraltars landslags tillfälliga hemmaplan. Stadion ligger mellan Faro och granstaden Loulé, känd för sina vita stränder och sin Noite Branca-festival. Den firas mot sommarens slut genom att lokalbefolkning och turister klär sig i vitt och samlas för att njuta av musik, dans och maskerader. Vill du hellre uppleva vacker natur så ligger naturparken Parque Natural da Ria Formosa alldeles i närheten. Otaliga häckande fåglar tillbringar vintern i Ria Formosalagunen och i en mängd små öar och halvöar, sanddyner, stränder och våtmarker.
Show more

Bra att veta när du hyr bil i Faro

Vad är åldersgränsen för att hyra bil i Faro?
För att hyra en bil hos SIXT på Faro så måste du vara minst 19 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din hyrbil på Faro.
Kan jag välja en annan plats för återlämning i Faro?
Det går att hyra bil enkel väg, exempelvis mellan två kontor, i Faro. En avgift kan tillkomma.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Vanliga frågor om hyrbilar i Faro

Vad behöver jag för att kunna hyra en bil i Faro?
Kan jag boka en bil för en längre tid i Faro?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Faro?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our stations in Faro

Visa mer