Biluthyrning i Porto

 

Mest populära bilarna i Porto

* Priserna beräknades den 07.06.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Porto Flygplats, med början den 14.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Våra tjänster på Porto

Att hyra bil i Porto

Att hyra bil i Porto

Välj den bil som passar just dina behov på Sixt biluthyrning i Porto. Vi erbjuder flera bilkategorier så att du ska kunna hitta en hyrbil i Porto som lever upp till dina preferenser. Bland annat har vi mer konventionella privatbilar som ekonomi och 4x4. Reser du istället med familjen eller som en större grupp passar kanske en minibuss bättre. Cabriolet eller lyxbil är perfekt för alla som vill prova köra något lite mer utmanande när de vill hyra bil i Porto. Med hyrbil i Portugal är det lätt att ta sig mellan städerna. Förutom själva bilen vill på Sixt även att du ska kunna specialisera din bokning efter dina krav och behov. Därför erbjuder vi ett flertal tillvalstjänster som du kan göra till din bilhyrning. När du vill hyra bil i Porto kan sådant som barnstol och GPS vara detaljer som gör resan enklare för dig och din familj. Vi vill även att den som hyr ska känna sig helt trygg med bilen från vår biluthyrning i Porto och har därför flera olika försäkringsalternativ. Det är viktigt att notera att det förekommer lokala avvikelser på både tillgänglighet av bilkategorier och tillvalstjänster. Boka gärna via vår app eller hemsida så är du säker på att finna det du önskar vid vår biluthyrning i Porto.
Hyrbil i Porto med Sixt

Hyrbil i Porto med Sixt

I Portugal tar man sig relativt snabbt mellan de olika delarna av landet. Porto som ligger i den norra delen är en bra utgångspunkt för att utforska spännande kultur. Den medeltida katedralen Sé, mitt i centrum, bör man inte missa. Tröttnar man på innerstaden är en utflykt till Vila Nova de Gaia i de södra delarna av porto perfekt för att ta del av den lokala traditionen av portvinstillverkning. Detta är även perfekt för alla som vill ta med sig en souvenir hem.
Show more

Bra att veta när du hyr bil i Porto

Vad är åldersgränsen för att hyra bil i Porto?
För att hyra en bil hos SIXT på Porto så måste du vara minst 19 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din hyrbil på Porto.
Kan jag välja en annan plats för återlämning i Porto?
Det går att hyra bil enkel väg, exempelvis mellan två kontor, i Porto. En avgift kan tillkomma.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,6
En sammanställning av 9688 omdömen
Överlämningen av bilen
(4,7)
Vägen till Sixt
(4,7)
På Sixt-kontoret
(4,6)

Vanliga frågor om hyrbilar i Porto

Vad behöver jag för att kunna hyra en bil i Porto?
Kan jag boka en bil för en längre tid i Porto?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Porto?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?