Biluthyrning på Porto Flygplats

 

Mest populära bilarna i Porto Flygplats

* Priserna beräknades den 07.06.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Porto Flygplats, med början den 14.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Vägbeskrivning till uthyrningskontoret Porto Flygplats

Adress

Francisco Sá Carneiro Airport, 4470-558 Maia, Portugal
Mer information

Kontorstider

mån - sön
07:00 - 00:00
Helgdagar
07:00 - 00:00

Våra tjänster på Porto Flygplats

Sixt Biluthyrning vid Porto Flygplats, OPO

Sixt Biluthyrning vid Porto Flygplats, OPO

Ska du resa till den vackra kuststaden Porto i Portugal? Då kan vi på Sixt hjälpa dig att hitta en passande hyrbil för din vistelse. Vi erbjuder flera typer av bilar som passar både affärsresenärer och semesterfirare. Hos oss kan du välja bland vanliga personbilar, kombibilar samt lastbilar. Vill du lyxa till din vistelse kan du även hyra en sportbil eller cabriolet. Kom bara ihåg att vi inte kan reservera en specifik bilmodell utan bara en bil från den specifika fordonskategorin. Boka din bil snabbt och lätt här på nätet, där du även kan hantera eventuella tillval som GPS och bilbarnstolar. Du är alltid varmt välkommen in till oss på Sixt när du vill hyra bil vid Porto Flygplats!
Smidigt att hyra bil från Porto Flygplats genom Sixt

Smidigt att hyra bil från Porto Flygplats genom Sixt

Med en hyrbil från Fransisco de Sá Carneiro Airport, vilket är flygplatsens internationella namn, tar det cirka 15 minuter att köra in till centrala Porto. Portugals näst största stad är full av historia och kultur. Domkyrkan vid Ribeira-kajen är exempelvis byggd redan på 1100-talet. Staden bjuder på många spektakulära byggnader och fantastiska vyer. Med en hyrbil från Porto Flygplats kan du även snabbt ta dig vidare till andra resmål i området, som exempelvis den vackra staden Braga. Bilresan tar endast 40 minuter från flygplatsen.
Fri att utforska omgivningarna med hyrbil från Sixt

Fri att utforska omgivningarna med hyrbil från Sixt

Genom att hyra bil vid Porto Flygplats kan du enkelt lägga upp din resa precis hur du vill. Från vår biluthyrning vid Porto Flygplats tar du dig enkelt in till storstaden eller ut till någon av de mindre förorterna. Gör ett besök till de äldre delarna av staden om du vill berika dina sinnen med historia och kultur. Vill du hellre bada och sola har du flera alternativ att välja mellan, från Praia de Matosinhos till Praia de Lavadores.
Show more

Bra att veta när du hyr bil på Porto Flygplats

Vad är åldersgränsen för att hyra bil på Porto Flygplats?
För att hyra en bil hos SIXT på Porto Flygplats så måste du vara minst 19 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Porto Flygplats.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil på Porto Flygplats?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,5
En sammanställning av 6529 omdömen
Vägen till Sixt
(4,8)
Återlämningen av bilen
(4,6)
Överlämningen av bilen
(4,6)

Vanliga frågor om hyrbilar på Porto Flygplats

Kan jag boka en bil för en längre tid på Porto Flygplats?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil på Porto Flygplats?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?