Biluthyrning i Angra do Heroismo

 

Våra tjänster på Angra do Heroismo

Skräddarsy din hyrbil i Angra Do Heroismo

Skräddarsy din hyrbil i Angra Do Heroismo

För att få ut så mycket som möjlighet av din vistelse på Azorerna föreslår vi att du hyr en bil på Sixt biluthyrning i Angra Do Heroismo. Sixt är bekant för vår omfattande fordonspark, där du kan hitta det mesta från en lyxbil, en 4x4 eller cabriolet till en enkel ekonomi-variant eller en minibuss. På vår biluthyrning i Angra Do Heroismo är utbudet dock lite mer begränsat, här erbjuder vi kategorin person- och kombibilar. Varmt välkommen att hyra bil i Angra Do Heroismo! Kunderna som kommer till vår biluthyrning i Angra Do Heroismo i Portugal har ofta olika önskemål angående deras hyrbil. Vissa reser med små barn och behöver en barnstol, andra vill gärna ha en extra förare eller en bil med satellitnavigering. För att möta olika önskemål erbjuder Sixt en rad sådana tilläggstjänster, beroende på bilmodell. Vi vill även passa på att nämna att vid hyra av bil i Angra Do Heroismo garanterar vi fordonskategorin, men inte en viss bilmodell.
Utforska ön Terceira med din hyrbil Angra Do Heroismo

Utforska ön Terceira med din hyrbil Angra Do Heroismo

Angra är en liten stad på den lilla ön Terceira, belägen i ögruppen Azorerna, i Portugal, men långt ifrån fastlandet. Om det stämmer att kärt barn har många namn, så torde torget Praça Velha vara synnerligen omtyckt i den lilla staden. Det går nämligen omväxlande även under namnen Praça de São Cosmo e Daimão samt Praça dos Restoradores. Det stora torget dominerar mycket av stadslivet. Missa inte den vackra kyrkan Igreja da Misericórdia, målad i en ljusblå nyans som påminner om det näraliggande havet. Den som varit förutseende nog att hyra en bil i Angra Do Heroismo tar sig enkelt runt på ön Terceira. Den som gillar att vindsurfa bör ta sig till Praia da Vitória, drygt två mil bort.
Show more

Bra att veta när du hyr bil i Angra do Heroismo

Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din hyrbil på Angra do Heroismo.
Kan jag välja en annan plats för återlämning i Angra do Heroismo?
Det går att hyra bil enkel väg, exempelvis mellan två kontor, i Angra do Heroismo. En avgift kan tillkomma.
Vad behöver jag för att kunna hyra en bil i Angra do Heroismo?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Vanliga frågor om hyrbilar i Angra do Heroismo

Kan jag boka en bil för en längre tid i Angra do Heroismo?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Angra do Heroismo?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our stations in Angra do Heroismo

Visa mer