Biluthyrning
Bandeiras
Fäll ihop
Portugal // Bandeiras
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Bandeiras: Sixt biluthyrning online-bokning

Ta möjligheten att se så mycket som möjligt under en semester i Portugal genom att hyra bil i Bandeiras. Sixt biluthyrning Bandeiras kan erbjuda flera olika bilmodeller från vår omfattande fordonsflotta. Här finns både minibuss, 4x4 och cabriolet beroende på vilken typ av resa våra kunder söker. Välj bland fordon i klassen ekonomi såväl som lyxbil. Låt oss på Sixt ta hand om resan oavsett om det gäller nöje eller affärer så att du kan luta dig tillbaka och njuta av resan. En hyrbil i Bandeiras garanterar att kunna täcka större delar av området.

 
 • Azorerna Faial Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Aeroporto da Horta
  9900-321 Castelo Branco

  Må. - Sö.08:00 - 19:00

  Dygnet runt upphämtning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, 4x4

 • Azorerna Pico Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Aeroporto do Pico
  9950-011 Bandeiras

  Må. - Sö.08:00 - 19:00

  Dygnet runt upphämtning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, 4x4

Att hyra bil i Bandeiras

Vi på Sixt strävar efter att ha så nöjda kunder som möjligt. Därför tillhandahåller vi tilläggstjänster till våra fordon som skapar en skräddarsydd upplevelse. Fråga oss på vår biluthyrning i Bandeiras vad vi kan erbjuda just här. Barnfamiljen kanske önskar en bilbarnstol medan en försäkring alltid är att föredra på båda korta och långa resor i Portugal. Är det första gången våra kunder vistas här kan en sattelitnavigering vara lämpligt. Vi ser fram emot att tipsa om våra tillägg.

Få ut så mycket som möjligt av din hyrbil i Bandeiras

Bandeiras är ett resmål vid kusten vilket gör det attraktivt för resenärer i alla åldrar som attraheras av sol och bad. Att hyra bil gör att flera badplatser öppnar upp sig inom rimligt avstånd. Ta bilen till en strandremsa för att sedan äta middag inne i stadskärnan. Från vår biluthyrning i Bandeiras får våra kunder tillgång till alla sevärdheter och attraktioner. Forte da Ponta da Bandeira är ett gammalt fort som våra kunder vår enkel tillgång till via bil. Att hyra bil i Bandeiras är ett effektivt alternativ när man vill upptäcka det vackra landskapet och de vidsträckta vyerna över vattnet för att sedan stanna till på något av alla mysiga caféer eller barer.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service