Biluthyrning i Bandeiras

 

Finns i över 105 länder

Hyrbilar jorden runt i 110 år

Premiumflotta

Känn dig som en VIP vart du än kör i våra bilar

Nya bilar

Vi har den nyaste fordonsflottan i stan

Helt digitalt

Du slipper köa vid disken

Våra tjänster hos Bandeiras

Att hyra bil i Bandeiras

Att hyra bil i Bandeiras

Ta möjligheten att se så mycket som möjligt under en semester i Portugal genom att hyra bil i Bandeiras. Sixt biluthyrning Bandeiras kan erbjuda flera olika bilmodeller från vår omfattande fordonsflotta. Här finns både minibuss, 4x4 och cabriolet beroende på vilken typ av resa våra kunder söker. Välj bland fordon i klassen ekonomi såväl som lyxbil. Låt oss på Sixt ta hand om resan oavsett om det gäller nöje eller affärer så att du kan luta dig tillbaka och njuta av resan. En hyrbil i Bandeiras garanterar att kunna täcka större delar av området. Vi på Sixt strävar efter att ha så nöjda kunder som möjligt. Därför tillhandahåller vi tilläggstjänster till våra fordon som skapar en skräddarsydd upplevelse. Fråga oss på vår biluthyrning i Bandeiras vad vi kan erbjuda just här. Barnfamiljen kanske önskar en bilbarnstol medan en försäkring alltid är att föredra på båda korta och långa resor i Portugal. Är det första gången våra kunder vistas här kan en sattelitnavigering vara lämpligt. Vi ser fram emot att tipsa om våra tillägg.
Få ut så mycket som möjligt av din hyrbil i Bandeiras

Få ut så mycket som möjligt av din hyrbil i Bandeiras

Bandeiras är ett resmål vid kusten vilket gör det attraktivt för resenärer i alla åldrar som attraheras av sol och bad. Att hyra bil gör att flera badplatser öppnar upp sig inom rimligt avstånd. Ta bilen till en strandremsa för att sedan äta middag inne i stadskärnan. Från vår biluthyrning i Bandeiras får våra kunder tillgång till alla sevärdheter och attraktioner. Forte da Ponta da Bandeira är ett gammalt fort som våra kunder vår enkel tillgång till via bil. Att hyra bil i Bandeiras är ett effektivt alternativ när man vill upptäcka det vackra landskapet och de vidsträckta vyerna över vattnet för att sedan stanna till på något av alla mysiga caféer eller barer.
Show more
Bra att veta när du hyr bil i Bandeiras
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din hyrbil på Bandeiras.
Kan jag välja en annan plats för återlämning i Bandeiras?
Det går att hyra bil enkel väg, exempelvis mellan två kontor, i Bandeiras. En avgift kan tillkomma.
Vad behöver jag för att kunna hyra en bil i Bandeiras?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Vanliga frågor om hyrbilar i Bandeiras

Kan jag boka en bil för en längre tid i Bandeiras?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Bandeiras?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our stations in Bandeiras

Visa mer