Biluthyrning
Horta
Fäll ihop
Portugal // Horta
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Horta: Sixt biluthyrning online-bokning

Ta möjligheten att få se så mycket som möjligt av Portugal genom att hyra bil i Horta. Denna vackra del av arkipelagen Azorerna har mycket att erbjuda och med ett fordon från vår omfattande vagnpark på vår biluthyrning i Horta blir det enkelt att få se allt du vill. Här finns 4x4, minibuss och cabriolet. Fråga oss vad vi kan erbjuda på just detta lokala Sixt kontor. Vi har bilar för varje lånbok i både klassen ekonomi och lyxbil. Vi kan inte garantera att vi alltid har varje bil inne eftersom de kan vara uthyrda, men vi kommer alltid att försöka finna ett närliggande alternativ för dina behov.

 
 • Azorerna Faial Horta

  Sixt Biluthyrning
  Rua Angustias nº 70 r/c
  9900-039 Horta

  Må. - Sö.08:00 - 19:00

  Dygnet runt upphämtning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, 4x4

Att hyra bil i Horta

På Sixt uppskattar vi nöjda kunder och detta åstadkommer vi särskilt genom att kunna erbjuda dem flera tilläggstjänster som personifierar resan i Portugal. tt hyra bil i Horta kan innebära en mängd saker beroende på om man färdas i jobb eller nöjen. Hör med oss hur vi kan skräddarsy just din tripp. En familj med små barn kan till exempel addera en bilbarnstol till sin hyrbil i Horta, medan ett sällskap kan vara i behov av en extra förare. Vår biluthyrning i Horta blir en smidig utgångspunkt för varje ändamål.

Få ut så mycket som möjligt av din hyrbil i Horta

Från vår Sixt biluthyrning i Horta får du tillgång till alla de bra stränderna som finns i denna västra del av arkipelagen Azorerna. Detta är en utmärkt plats för alla som älskar sol och bad och med en hyrbil kör du enkelt en kort sträcka till din favoritstrand. Efter ett dopp eller två och några timmar i solen är det sedan dags att ta bilen in till byn för att avnjuta smakrika måltider på någon av restaurangerna. En hyrbil gör resan både avslappnande och behaglig med en stor frihet vid varje tillfälle.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service